Γραμμή Παραγωγής

 • Xiangjing (Shanghai) M&E Technology Co., Ltd γραμμή παραγωγής κατασκευαστή
 • Xiangjing (Shanghai) M&E Technology Co., Ltd γραμμή παραγωγής κατασκευαστή
 • Xiangjing (Shanghai) M&E Technology Co., Ltd γραμμή παραγωγής κατασκευαστή
 • Xiangjing (Shanghai) M&E Technology Co., Ltd γραμμή παραγωγής κατασκευαστή
 • Xiangjing (Shanghai) M&E Technology Co., Ltd γραμμή παραγωγής κατασκευαστή
 • Xiangjing (Shanghai) M&E Technology Co., Ltd γραμμή παραγωγής κατασκευαστή
 • Xiangjing (Shanghai) M&E Technology Co., Ltd γραμμή παραγωγής κατασκευαστή
 • Xiangjing (Shanghai) M&E Technology Co., Ltd γραμμή παραγωγής κατασκευαστή
 • Xiangjing (Shanghai) M&E Technology Co., Ltd γραμμή παραγωγής κατασκευαστή
 • Xiangjing (Shanghai) M&E Technology Co., Ltd γραμμή παραγωγής κατασκευαστή

Εισαγωγή γραμμών παραγωγής: Ενσωματωμένες λύσεις & κατασκευή ρομποτικής
Καλωσορίστε στην επιχείρησή μας, μια μιας στάσης λύση για όλες τις ανάγκες ρομποτικής σας. Σαν ενσωματωμένες ρομποτική και κατασκευαστική εταιρεία, ειδικευόμαστε στην παραγωγή των βιομηχανικών ρομπότ, των συνεργάσιμων ρομπότ, και των ρομποτικών περιφερειακών μονάδων. Η περιεκτική σειρά προϊόντων μας και οι υπηρεσίες σχεδιάζονται για να εξυπηρετήσουν σε μια ευρεία ποικιλία των εφαρμογών και των βιομηχανιών.

Τα προϊόντα μας
Βιομηχανικά ρομπότ: Παράγουμε τα υψηλής ποιότητας, αξιόπιστα, και αποδοτικά βιομηχανικά ρομπότ για τις διάφορες εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένης της συνέλευσης, τον υλικό χειρισμό, την ένωση, και περισσότερους.

Συνεργάσιμα ρομπότ: Τα συνεργάσιμα ρομπότ μας σχεδιάζονται για την ασφαλή και αποδοτική αλληλεπίδραση ανθρώπινος-ρομπότ σε έναν κοινό χώρο εργασίας. Είναι κατάλληλοι για τους στόχους που απαιτούν την ευελιξία, την προσαρμοστικότητα, και τη συνεργασία με τους ανθρώπινους εργαζομένους.

Ρομποτικά περιφερειακά προϊόντα: Προσφέρουμε ποικίλες ρομποτικές περιφερειακές μονάδες για να ενισχύσουμε τη λειτουργία και την απόδοση των ρομποτικών συστημάτων σας, που περιλαμβάνουν:

Ρομποτικές πένσες: Σχεδιασμένος για τον ακριβή και ασφαλή χειρισμό των διάφορων αντικειμένων.
Ρομποτικά positioners: Εξασφαλίστε τον ακριβείς προσδιορισμό θέσης και τον προσανατολισμό του ρομπότ κατά τη λειτουργία.
Ρομποτικές ράγες: Παρέχετε την ομαλή, σταθερή μετακίνηση και επεκτείνετε τη λειτουργώντας σειρά του ρομπότ.
Ρομποτικά προστατευτικά κοστούμια: Προστατεύστε τα ρομπότ σας από την ένδυση, το δάκρυ, και τους περιβαλλοντικούς κινδύνους.
Ρομποτικά συστήματα διαχείρισης καλωδίων: Εξασφαλίστε την αποδοτικές οργάνωση και την προστασία των καλωδίων και των μανικών.
Οι ικανότητες κατασκευής μας
Έχουμε το εργοστάσιο κατάστασης προόδου μας όπου κατασκευάζουμε την πλήρη σειρά προϊόντων μας, που εξασφαλίζει τον ποιοτικό έλεγχο και την έγκαιρη παράδοση. Η ειδικευμένη και πεπειραμένη ομάδα μας είναι δεσμευμένη στην παροχή των προσαρμοσμένων, ενσωματωμένων λύσεων για να καλύψει τις μοναδικές απαιτήσεις εφαρμογής των πελατών μας.

Εξουσιοδοτημένες συνεργασίες αντιπροσωπείας
Εκτός από στο εσωτερικό τα προϊόντα μας, είμαστε επίσης εξουσιοδοτημένοι πράκτορες για τα κύρια σφαιρικά εμπορικά σήματα ρομποτικής, όπως KUKA, ABB, YASKAWA, FANUC, και OTC. Οι συνεργασίες μας επιτρέπουν σε μας για να παρέχουν τις επαγγελματικές ρομποτικές υπηρεσίες και υποστηρίξεις ολοκλήρωσης για ένα ευρύ φάσμα των εφαρμογών και των βιομηχανιών.

Αφιερωνόμαστε στην παροχή των εξαιρετικών προϊόντων και των υπηρεσιών για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες ρομποτικής σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε έρευνες ή απαιτείτε οποιαδήποτε βοήθεια, παρακαλώ μην διστάστε να μας έρθετε σε επαφή με.

OEM / ODM

 • Xiangjing (Shanghai) M&E Technology Co., Ltd γραμμή παραγωγής κατασκευαστή

Επισκόπηση

Είμαστε υπερήφανοι για να εισαγάγουμε τον περιεκτικό cOem μας (αρχικός εξοπλισμός που κατασκευάζει) και τις ικανότητες ODM (αρχικό σχέδιο που κατασκευάζει), με σκοπό να καλύψουν τις διαφορετικές απαιτήσεις των πελατών μας. Η ομάδα πεπειραμένων επαγγελματιών μας είναι δεσμευμένη στην παράδοση των υψηλής ποιότητας προϊόντων και των υπηρεσιών που προσαρμόζονται στις συγκεκριμένες ανάγκες σας. Με ο εκτενής εξιδεικευμένος τεχνικός μας και την κατασκευή των πόρων, καλύπτουμε μια μιας στάσης λύση τις ανάγκες μεταφοράς σας.

Οι υπηρεσίες μας

COem (αρχικός εξοπλισμός που κατασκευάζει)

Σαν φορέα παροχής υπηρεσιών cOem, ειδικευόμαστε στην κατασκευή των προϊόντων σύμφωνα με τις προδιαγραφές και τις απαιτήσεις σας. Οι υπηρεσίες cOem μας περιλαμβάνουν:

 1. Προϊόν που κατασκευάζει: Ακολουθούμε ένα ακριβές ποιοτικό σύστημα ελέγχου και εφαρμόζουμε τις προηγμένες τεχνικές κατασκευής για να εξασφαλίσουμε την παραγωγή των υψηλής ποιότητας, αξιόπιστων προϊόντων.

 2. Προσαρμογή: Προσφέρουμε τις προσαρμοσμένες λύσεις για να ικανοποιήσουμε τις συγκεκριμένες ανάγκες της επιχείρησής σας. Η ομάδα μας μπορεί να τροποποιήσει τα υπάρχοντα σχέδια ή να δημιουργήσει νέα βασισμένοι στις απαιτήσεις σας, που εξασφαλίζουν που τα προϊόντα μας ενσωματώνουν χωρίς ραφή με στα υπάρχοντα συστήματα σας.

 3. Συσκευασία και μαρκάρισμα: Παρέχουμε τις επαγγελματικές συσκευάζοντας και μαρκάροντας υπηρεσίες, που επιτρέπουν σε σας για να διαφοροποιήσουμε τα προϊόντα σας στην αγορά και να ενισχύσουμε την εικόνα εμπορικών σημάτων σας.

ODM (αρχικό σχέδιο που κατασκευάζει)

Σαν φορέα παροχής υπηρεσιών ODM, προσφέρουμε τις περιεκτικές υπηρεσίες σχεδίου προϊόντων και ανάπτυξης, από την έννοια στη μαζική παραγωγή. Οι υπηρεσίες ODM μας περιλαμβάνουν:

 1. Σχέδιο προϊόντων: Η πεπειραμένη ομάδα σχεδίου μας είναι ειδικευμένη στη δημιουργία των καινοτόμων και λειτουργικών σχεδίων που ικανοποιούν τις προσδοκίες σας και εγκαθιστούν την αγορά στόχων σας.

 2. Διαμόρφωση πρωτοτύπου: Παράγουμε τα λειτουργικά πρωτότυπα για να εξετάσουμε και να επικυρώσουμε το σχέδιο πρίν κινούμαστε προς το στάδιο κατασκευής. Αυτό εξασφαλίζει ότι οποιεσδήποτε απαραίτητες ρυθμίσεις μπορούν να γίνουν για να επιτύχουν το καλύτερο δυνατό προϊόν.

 3. Κατασκευή: Εξοπλίζουμε μια περίπλοκη μονάδα παραγωγής, με τα μηχανήματα εξεχουσών θέσεων και την τεχνολογία, ώστε να εξασφαλιστεί ότι μπορούμε να κατασκευάσουμε τα υψηλής ποιότητας προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

 4. Εξασφάλιση ποιότητας: Τα ακριβή μέτρα ποιοτικού ελέγχου μας εγγυώνται ότι τα προϊόντα μας συναντούν ή υπερβαίνουν τους βιομηχανικά τυποποιημένους, που εξασφαλίζουν την ικανοποίηση των πελατών σας.

Γιατί μας επιλέξτε

 1. Εμπειρία: Με τα έτη εμπειρίας στην παροχή των υπηρεσιών OEM/ODM, έχουμε αναπτύξει μια βαθιά κατανόηση των διάφορων βιομηχανιών και των αγορών.

 2. Ποιότητα: Η δέσμευσή μας για την ποιότητα είναι εμφανής σε κάθε πτυχή των διαδικασιών μας, από το σχέδιο στην κατασκευή. Ακολουθούμε τις ακριβείς διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου για να εξασφαλίσουμε ότι τα προϊόντα μας ικανοποιούν με συνέπεια ή υπερβαίνουν τις προσδοκίες σας.

 3. Ευελιξία: Καταλαβαίνουμε ότι κάθε πελάτης έχει τις μοναδικές ανάγκες, και αφιερωνόμαστε στην παροχή των προσαρμοσμένων λύσεων για να ικανοποιήσουμε εκείνες τις ανάγκες. Η εύκαμπτη προσέγγισή μας επιτρέπει σε μας για να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις σας και να παραδώσει τα προσαρμοσμένες προϊόντα και τις υπηρεσίες.

 4. Ανταγωνιστική τιμολόγηση: Είμαστε δεσμευμένοι στην προσφορά στους πελάτες μας των υψηλής ποιότητας προϊόντων και των υπηρεσιών σε ανταγωνιστικές τιμές, που εξασφαλίζουν ότι λαμβάνετε την καλύτερη αξία για την επένδυσή σας.

 5. Υποστήριξη πελατών: Η ομάδα μας επαγγελματικών και απαντητικών αντιπροσώπων πελατών είναι διαθέσιμη για να σας βοηθήσει με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες που μπορείτε να έχετε σε όλη τη διαδικασία.

Παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να μας έρθει σε επαφή με εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή θα επιθυμούσατε να συζητήσετε τις απαιτήσεις OEM/ODM σας. Είμαστε συγκινημένοι για να συνεργαστούμε με σας και η βοήθεια φέρνει την προοπτική σας στη ζωή.

Ε & Α

Επισκόπηση

Η επιχείρησή μας έχει μια ισχυρή και δυναμική ομάδα έρευνας και ανάπτυξης (Ε&Α) που αφιερώνεται στην ικανοποίηση των διαφορετικών αναγκών των πελατών μας. Έχουμε ένα αποδεδειγμένο ιστορικό της ανάπτυξης των καινοτόμων λύσεων που υπερβαίνουν τις προσδοκίες των πελατών μας, και η δέσμευσή μας για την τελειότητα είναι εμφανής σε όλα που.

Στην καρδιά της Ε&Α μας οι ικανότητες είναι η δυνατότητά μας να προσαρμόσουμε τις λύσεις μας για να ικανοποιήσουν τις συγκεκριμένες ανάγκες των πελατών μας. Καταλαβαίνουμε ότι κάθε πελάτης είναι διαφορετικός, και εργαζόμαστε στενά με κάθε έναν από τους για να κερδίσουμε μια σε βάθος κατανόηση των απαιτήσεών τους. Αυτό επιτρέπει σε μας για να προσαρμόσει τις λύσεις μας για να ικανοποιήσει τις μοναδικές ανάγκες τους, εάν είναι στο σχέδιο προϊόντων, τη δοκιμή, ή την ανάλυση.

Η ομάδα Ε&Α μας αποτελείται από τους πολύ καλά καταρτισμένους επαγγελματίες που φέρνουν έναν πλούτο της εμπειρίας και της πείρας σε κάθε πρόγραμμα. Έχουμε τους ειδικούς σε ένα ευρύ φάσμα των τομέων, συμπεριλαμβανομένης της εφαρμοσμένης μηχανικής, της επιστήμης υλικών, της χημείας, και της φυσικής, για να ονομάσουμε ακριβώς μερικών. Αυτή η ποικιλομορφία του ταλέντου επιτρέπει σε μας για να προσεγγίσει τα προβλήματα από τις πολλαπλάσιες γωνίες, που εξασφαλίζουν ότι φθάνουμε στην καλύτερη δυνατή λύση.

Επενδύουμε συνεχώς στις πιό πρόσφατους τεχνολογίες και τον εξοπλισμό για να εξασφαλίσουμε ότι είμαστε πάντα στην πρώτη γραμμή της Ε&Α. Αυτό περιλαμβάνει τα εργαλεία λογισμικού εξεχουσών θέσεων για την προσομοίωση και τη διαμόρφωση, τον προηγμένο εξοπλισμό δοκιμής, και τα εργαστήρια κατάστασης προόδου για την ανάλυση και τον πειραματισμό.

Στον πυρήνα μας, είμαστε solvers προβλήματος, και αναπτυσσόμαστε στην πρόκληση της ανάπτυξης των καινοτόμων λύσεων που καλύπτουν τις πιό απαιτητικές απαιτήσεις. Εάν χρειάζεστε ένα νέο προϊόν που αναπτύσσεται εκ του μηδενός ή ένα υπάρχον προϊόν που βελτιστοποιείται για την καλύτερη απόδοση, έχουμε την πείρα και τις ικανότητες να το κάνουμε να συμβεί.

Εν περιλήψει, οι ικανότητες Ε&Α μας είναι χωρίς ταίρι στη βιομηχανία, και είμαστε δεσμευμένοι στην παράδοση των υψηλότερων ποιοτικών λύσεων στους πελάτες μας. Μας ελάτε σε επαφή με για να μάθετε σήμερα περισσότερων για το πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε με το επόμενο πρόγραμμά σας.

Αφήστε ένα μήνυμα