Περίπτωση KUKA | τρισδιάστατο καθοδηγημένο όραμα μικτό χαρτοκιβώτιο Palletizing πολυ-SKU

July 28, 2023
τελευταία εταιρεία περί Περίπτωση KUKA | τρισδιάστατο καθοδηγημένο όραμα μικτό χαρτοκιβώτιο Palletizing πολυ-SKU

Αντιμέτωπο με την τελευταία αναζήτηση της αποδοτικότητας στη βιομηχανία αποθήκευσης και διοικητικών μεριμνών, KUKA Κίνα έχει αναπτύξει μια τρισδιάστατη όραμα-βασισμένη μικτή ρομπότ palletizing και depalletizing μονάδα εφαρμογής.

 

Στο σημερινό γρήγορα αναπτυσσόμενο ηλεκτρονικό εμπόριο και τις λιανικές βιομηχανίες, κάθε σύνδεση στη βιομηχανία διοικητικών μεριμνών αντιμετωπίζει τις αυστηρότερες προκλήσεις. Συγχρόνως, η χειρωνακτικοί επιλέγοντας και ταξινομώντας διαδικασία στα μεγάλα κέντρα διανομής αντιμετωπίζει τα προβλήματα της υψηλής έντασης εργασίας και της χαμηλής αποδοτικότητας.

 

Σε απάντηση στην τελευταία αναζήτηση της βιομηχανίας της αποδοτικότητας και της δέσμευσης για την προώθηση της πανταχού παρούσας ύπαρξης των βιομηχανικών ρομπότ, KUKA Κίνα έχει αναπτύξει μια τρισδιάστατη όραμα-βασισμένη μικτή ρομπότ palletizing και depalletizing μονάδα εφαρμογής. Καθώς τα διαφορετικά μεγέθη των χαρτοκιβωτίων μεταφέρονται στο palletizing σταθμό από τις ζώνες μεταφορέων, το ρομπότ αναγνωρίζει και αρπάζει κάθε τύπο χαρτοκιβωτίου, και σύμφωνα με τις μικτές palletizing απαιτήσεις, τα τοποθετεί στις παλέτες.

 

τελευταία εταιρεία περί Περίπτωση KUKA | τρισδιάστατο καθοδηγημένο όραμα μικτό χαρτοκιβώτιο Palletizing πολυ-SKU  0

 

Αυτή η μονάδα παρέχει μια ευφυή λύση βελτίωσης για τις εισερχόμενες και εξερχόμενες διαδικασίες των κέντρων διανομής. Ενσωματώνει τα βιομηχανικά ρομπότ και τις τρισδιάστατες βιομηχανικές κάμερες, και χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη και την τρισδιάστατη τεχνολογία εικόνας για να καταδείξει ενιαίο depalletizing, μικτό depalletizing, μικτό palletizing, και τις εφαρμογές συνέχειας παλετών. Η αναβαθμισμένη λύση έχει τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:

 

1

Πραγματοποίησε μια ιδιαίτερα εύκαμπτη διαδικασία επιλογής με την αντικατάσταση της χειρωνακτικής εργασίας με τα ρομπότ ως μεταφορέα

2

Έχει την υψηλότερη αποδοτικότητα εργασίας έναντι της χειρωνακτικής εργασίας, που επιταχύνει το ρυθμό των εισερχόμενων και εξερχόμενων διαδικασιών

3

Όλα τα σημεία παράγονται από το όραμα, που εξαλείφει την ανάγκη για τη χειρωνακτική διδασκαλία, και το ολόκληρο σύστημα μπορεί να τεθεί γρήγορα σε λειτουργία.

 

 

 

τελευταία εταιρεία περί Περίπτωση KUKA | τρισδιάστατο καθοδηγημένο όραμα μικτό χαρτοκιβώτιο Palletizing πολυ-SKU  1

 

Επιπλέον, η λύση υποστηρίζει επίσης και on-line και off-$l*line μικτό palletizing.

 

On-line μικτό palletizing υποστηρίζει μικτό palletizing οποιουδήποτε μεγέθους εισερχόμενης διαταγής και κιβωτίων. Στην περίπτωση όπου οι προδιαγραφές χαρτοκιβωτίων και η εισερχόμενη διαταγή δεν μπορούν να ληφθούν εκ των προτέρων, το ρομπότ μπορεί να αναγνωρίσει τη θέση και το μέγεθος του χαρτοκιβωτίου, να παραγάγει τη σε πραγματικό χρόνο βέλτιστη πορεία θέσης και κινήσεων συσσώρευσης, και να αρπάξει κάθε χαρτοκιβώτιο και να το τοποθετήσει στην παλέτα.

 

Off-$l*line μικτό palletizing υπολογίζει τη βέλτιστη ακολουθία σχεδίων και τοποθέτησης συσσώρευσης βασισμένη στις αρχές όπως τα μεγαλύτερα κιβώτια πρώτα, βαρύτερα κιβώτια πρώτα, εξασφαλίζοντας συσσωρεύοντας τη σταθερότητα, και χρησιμοποιώντας πλήρως το διάστημα παλετών. Οι χρήστες μπορούν επίσης να θέσουν τους όρους υπολογισμού συσσώρευσής τους. Το σύστημα θα μεταφέρει τα χαρτοκιβώτια σύμφωνα με την ακολουθία τοποθέτησης, και το ρομπότ θα ολοκληρώσει palletizing σύμφωνα με το βέλτιστο σχέδιο συσσώρευσης.

 

τελευταία εταιρεία περί Περίπτωση KUKA | τρισδιάστατο καθοδηγημένο όραμα μικτό χαρτοκιβώτιο Palletizing πολυ-SKU  2

 

Αυτή η λύση είναι κατάλληλη για τα χαρακτηριστικά σενάρια όπως η φόρτωση των σαφών κλουβιών παράδοσης και πλησίον και οι εξερχόμενες διαδικασίες των αποθηκών εμπορευμάτων διοικητικών μεριμνών, και έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως στις βιομηχανίες όπως το ηλεκτρονικό εμπόριο, η σαφής παράδοση, και τα τρόφιμα και το ποτό. Αναπτυγμένος ευφυής μικτός palletizing του MechaMan ο ανεξάρτητα αλγόριθμος, μαζί με τις τρισδιάστατες κάμερες βιομηχανικός-βαθμού και τα βιομηχανικά ρομπότ που παρέχονται από KUKA, έχει συμβάλει στη βελτίωση της αποδοτικότητας της βιομηχανίας διοικητικών μεριμνών και τη μείωση των κοστών εργασίας.

 

Βιομηχανική τρισδιάστατη κάμερα mech-ματιών

 

Οι υψηλής απόδοσης βιομηχανικές τρισδιάστατες κάμερες του MechaMan μπορούν υψηλής ποιότητας τρισδιάστατα στοιχεία παραγωγής πολλών τύπων αντικειμένων και είναι το «τμήμα ψυχής» αυτής της μικτής ρομπότ palletizing και depalletizing εφαρμογής. Τα διαφορετικά πρότυπα καμερών είναι επαρκή για να ικανοποιήσουν τις διάφορες ανάγκες στα διαφορετικά σενάρια όπως το αντι-περιβαλλοντικό φως, η υψηλή ακρίβεια, και ο μικρός όγκος. Το mech-μάτι LSR Λ και οι ΒΑΘΙΈΣ κάμερες mech-ματιών που επιλέχτηκαν για τα λέιζερ αυτής της χρήσης εφαρμογής που παράγουν έκτισαν το φως, το οποίο είναι κατάλληλο για τις σκηνές με τις υψηλές απαιτήσεις για την αντι-περιβαλλοντική ελαφριά απόδοση. Έχουν την υψηλή ακρίβεια, το ευρύ οπτικό πεδίο, και μια μέγιστη απόσταση εργασίας μέχρι 3.5m.

 

Το ρομπότ πολυ -πολυ-tasker: KUKA KR Quantec

 

Εάν η τεχνητή νοημοσύνη και οι τρισδιάστατες κάμερες είναι η ψυχή και τα μάτια της ολόκληρης λύσης, κατόπιν το βιομηχανικό ρομπότ είναι τα πιό αξιόπιστα χέρια και ο καλύτερος εκτελεστής της λύσης. Το ρομπότ KUKA KR Quantec που χρησιμοποιείται στην εφαρμογή είναι όχι μόνο ένα ισχυρό και σταθερό χέρι αλλά και «ένα πολυ -πολυ-tasker» στη βιομηχανική οικογένεια ρομπότ. Οι διαφορετικές εκτάσεις βραχιόνων των προτύπων KR Quantec κυμαίνονται από 2.7m ως 3.5m, καλύπτοντας μια σειρά ωφέλιμων φορτίων από 120kg σε 300kg.

 

τελευταία εταιρεία περί Περίπτωση KUKA | τρισδιάστατο καθοδηγημένο όραμα μικτό χαρτοκιβώτιο Palletizing πολυ-SKU  3

 

Εκτός από τη χρησιμοποίηση για depalletizing και palletizing στη βιομηχανία διοικητικών μεριμνών, το KR Quantec μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στα σενάρια όπως η μηχανική επεξεργασία, η εγκατάσταση, ο χειρισμός, η ένωση, και περισσότεροι. Επιπλέον, όταν βρίσκεται αντιμέτωπο με τις υψηλότερες απαιτήσεις προστασίας και τα σκληρά περιβάλλοντα όπως οι υψηλές θερμοκρασίες και οι χαμηλές θερμοκρασίες, το KR Quantec αποδίδει ακόμα εύκολα.