UR20 συνεργάσιμο ρομπότ που ενώνει στενά την καθολική αυτοματοποίηση ρομπότ με τη μηχανή συγκόλλησης λέιζερ και το φανό

Τόπος καταγωγής Κίνα
Μάρκα Universal Robot
Αριθμό μοντέλου UR20
Ποσότητα παραγγελίας min 1
Τιμή 40000~35000
Συσκευασία λεπτομέρειες Με το ξύλινο κιβώτιο
Χρόνος παράδοσης 5-8 εβδομάδα
Όροι πληρωμής T/T
Δυνατότητα προσφοράς 30 PC/30 - ημέρα

Με ελάτε σε επαφή με δωρεάν δείγματα και δελτία.

Whatsapp:0086 18588475571

wechat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Εάν έχετε οποιαδήποτε ανησυχία, παρέχουμε τη 24ωρη σε απευθείας σύνδεση βοήθεια.

x
Λεπτομέρειες
Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος 110-240 VAC Εξουσιοδότηση 1 έτος
Μοντάρισμα ρομπότ Οποιοσδήποτε προσανατολισμός Αριθμός αξόνων 6
Κοινή σειρά ±360° Προσιτότητα 1750 χιλ./68,9 μέσα
ασφάλεια 17 διαμορφώσιμες λειτουργίες ασφάλειας Υλικά Αλουμίνιο, πλαστικό, χάλυβας
Υψηλό φως

ur20 συνεργάσιμη συγκόλληση ρομπότ

,

καθολική συνεργάσιμη συγκόλληση ρομπότ

,

άξονας 6 που κατασκευάζει cobots

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

 

Universal Robot UR20 Cobot αυτοματισμός συγκόλλησης με μηχανή συγκόλλησης λέιζερ και φακό για αυτόματη συγκόλληση

Περιγραφή προϊόντος:

Το Universal Robot UR20 είναι ένα εξαιρετικά ευέλικτο και αξιόπιστο βιομηχανικό ρομπότ που προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα στον βιομηχανικό αυτοματισμό.

Η ικανότητά του να συνεργάζεται με ανθρώπους χωρίς την ανάγκη για φραγμούς ασφαλείας το καθιστά απόλυτα κατάλληλο για κάθε εργασία που απαιτεί ευελιξία και προσαρμοστικότητα.

Το UR20 σχεδιάστηκε με ελαφριά και συμπαγή κατασκευή, που καθιστά εύκολη τη μετακίνηση ή την ενσωμάτωσή του σε υπάρχουσες γραμμές παραγωγής.

Η διαισθητική διεπαφή προγραμματισμού και η συμβατότητά του με μια ποικιλία πλατφορμών λογισμικού καθιστούν επίσης εύκολη την προσαρμογή του για συγκεκριμένες δραστηριότητες.

Επιπλέον, το UR20 έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη πολλών πελατών για την αξιοπιστία και τη μακροχρόνια αντοχή του, εξασφαλίζοντας ελάχιστη συντήρηση και μέγιστη διάρκεια για τις γραμμές παραγωγής.

 

Χαρακτηριστικά:

Το Universal Robot UR20 είναι μια πραγματικά επαναστατική τεχνολογική πρόοδος για βιομηχανικές ρυθμίσεις.Με την εντυπωσιακή χωρητικότητα ωφέλιμου φορτίου έως και 20 kg και μέγιστη εμβέλεια 1750 mm, είναι κατάλληλο για να αντιμετωπίσει εργασίες όλων των σχημάτων και μεγεθών.Προσφέρει έναν μοναδικό συνδυασμό ασφάλειας, φορητότητας και έξυπνων δυνατοτήτων προγραμματισμού, εξασφαλίζοντας ασφαλή και αξιόπιστη λειτουργία ακόμα και όταν εργάζεστε δίπλα σε ανθρώπους χειριστές.

Το UR20 είναι το μόνο συνεργατικό βιομηχανικό ρομπότ που διατίθεται με προηγμένη τεχνολογία ανίχνευσης δύναμης.Αυτό του επιτρέπει να ανιχνεύει δύναμη, διασφαλίζοντας ότι λειτουργεί με ασφάλεια και αποφεύγοντας κάθε επικίνδυνη επαφή με ανθρώπους χειριστές.Επιπλέον, με τον ελαφρύ και φορητό σχεδιασμό του, μπορεί εύκολα να μετακινηθεί και να ενσωματωθεί στις γραμμές παραγωγής χωρίς καμία ταλαιπωρία.

Επιπλέον, η διαισθητική διεπαφή προγραμματισμού του UR20 καθιστά εξαιρετικά εύκολη την προσαρμογή και την ενσωμάτωση με διάφορες πλατφόρμες λογισμικού.Επιπλέον, με τη σειρά των ενσωματωμένων χαρακτηριστικών ασφαλείας του, όπως η ανίχνευση σύγκρουσης και οι λειτουργίες αυτόματης διακοπής, το ρομπότ μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια σε οποιοδήποτε βιομηχανικό περιβάλλον.

Το Universal Robot UR20 φέρνει επανάσταση στις βιομηχανικές λειτουργίες με τα καινοτόμα χαρακτηριστικά και τις προηγμένες δυνατότητές του.Ο μοναδικός συνδυασμός ασφάλειας, φορητότητας, διαισθητικού προγραμματισμού και αξιόπιστης τεχνολογίας ανίχνευσης δύναμης το καθιστούν το ιδανικό ρομπότ για ένα ευρύ φάσμα βιομηχανικών εργασιών.

 

Τεχνικές παράμετροι:

Ονομα Universal Robot UR20
Διάσταση(Μ*Π*Υ) 460 mm * 449 mm * 254 mm
Τυπική ταχύτητα TCP 1 M/s (39,4 In/s)
Φθάνω 1750 mm / 68,9 ίντσες
Εύρος άρθρωσης ±360°
Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος 110-240 VAC
Ασφάλεια 17 Λειτουργίες ασφαλείας με δυνατότητα διαμόρφωσης
Ιχνος 245*245 χλστ
Τοποθέτηση ρομπότ Οποιοσδήποτε προσανατολισμός
Βάρος ρομπότ 64 κιλά / 141,1 λίβρες
 

Εφαρμογές:

οUniversal Robot UR20έχει πολλά εντυπωσιακά χαρακτηριστικά που το καθιστούν εξαιρετική επιλογή για εφαρμογές βιομηχανικού αυτοματισμού.Η ικανότητά του να συνεργάζεται με ανθρώπινους χειριστές το καθιστά κατάλληλο για μια σειρά εργασιών, που κυμαίνονται από την παραλαβή και τη θέση μέχρι τη συναρμολόγηση και τη συσκευασία.

Στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας, το UR20 χρησιμοποιείται συχνά για περιποίηση μηχανών, κίνηση υλικών και ποιοτικό έλεγχο.Στη βιομηχανία ηλεκτρονικών, χρησιμοποιείται για εργασίες συγκόλλησης, δοκιμών και επιθεώρησης.

Επιπλέον, το UR20 έχει μοναδική συμπαγή σχεδίαση και ευέλικτες επιλογές τοποθέτησης, καθιστώντας το ιδανικό για χρήση σε στενά σημεία και για κινητές εφαρμογές.Συνοπτικά, το Universal Robot UR20 είναι εξαιρετικά αξιόπιστο και αποτελεσματικό για ένα ευρύ φάσμα εργασιών.

 

Υποστήριξη και Υπηρεσίες:

Συνεργατική τεχνική υποστήριξη και εξυπηρέτηση ρομπότ

Παρέχουμε τεχνική υποστήριξη και υπηρεσίες για τα προϊόντα Collaborative Robot.Η ομάδα τεχνικής υποστήριξης είναι διαθέσιμη για να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις μπορεί να έχετε και να σας παράσχει υποστήριξη σε περίπτωση οποιουδήποτε προβλήματος.Παρέχουμε επίσης ενημερώσεις λογισμικού, υπηρεσίες συντήρησης και αντιμετώπισης προβλημάτων.

Η ομάδα τεχνικής υποστήριξης είναι διαθέσιμη 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα.Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή χρειάζεστε βοήθεια, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email ή τηλεφώνου.Θα απαντήσουμε στα ερωτήματά σας το συντομότερο δυνατό.

Παρέχουμε επίσης διαδικτυακούς πόρους, όπως μια βάση γνώσεων, ένα φόρουμ χρηστών και εκπαιδευτικά βίντεο.Αυτοί οι πόροι μπορούν να σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα προϊόντα Collaborative Robot.

Είμαστε υπερήφανοι που παρέχουμε την υψηλότερη ποιότητα εξυπηρέτησης πελατών και τεχνικής υποστήριξης.Εάν έχετε οποιαδήποτε σχόλια ή προτάσεις, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Συσκευασία και αποστολή:

Συσκευασία και αποστολή για συνεργατικό ρομπότ
Συσκευασία

Για να διασφαλιστεί η ασφάλεια του Συνεργατικού Ρομπότ κατά τη διάρκεια της αποστολής, θα πρέπει να ληφθούν τα ακόλουθα βήματα για τη συσκευασία:

  • Το ρομπότ θα πρέπει να τοποθετηθεί σε κουτί με προστατευτικό υλικό για να παρέχει προστασία από κραδασμούς.
  • Το κουτί πρέπει να σφραγίζεται με μια ισχυρή κολλητική ταινία.
  • Το κουτί θα πρέπει να φέρει ετικέτα με τη διεύθυνση αποστολής, το όνομα του προϊόντος και ειδικές οδηγίες χειρισμού, εάν υπάρχουν.
Αποστολή

Το συνεργατικό ρομπότ θα πρέπει να αποστέλλεται με έναν αξιόπιστο μεταφορέα που παρέχει υπηρεσίες παρακολούθησης.Ο μεταφορέας θα πρέπει επίσης να παρέχει ασφάλεια για το ρομπότ, καθώς το προϊόν είναι υψηλής αξίας.Ο πελάτης θα πρέπει να ενημερώνεται για την κατάσταση της αποστολής μέχρι να παραδοθεί.

Συνιστώμενα προϊόντα