Βραχίονας ρομπότ συγκόλλησης KUKA KR16 R1610 με Positioner CNGBS και Mig τη μηχανή συγκόλλησης

Τόπος καταγωγής Κίνα
Μάρκα KUKA
Αριθμό μοντέλου KR16 R1610
Ποσότητα παραγγελίας min 1
Τιμή 25000~30000
Συσκευασία λεπτομέρειες Με το ξύλινο κιβώτιο
Χρόνος παράδοσης 5-8 εβδομάδα
Όροι πληρωμής T/T
Δυνατότητα προσφοράς 30 PC/30 - ημέρα

Με ελάτε σε επαφή με δωρεάν δείγματα και δελτία.

Whatsapp:0086 18588475571

wechat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Εάν έχετε οποιαδήποτε ανησυχία, παρέχουμε τη 24ωρη σε απευθείας σύνδεση βοήθεια.

x
Λεπτομέρειες
Επίπεδο προστασίας IP65 Εφαρμογή Ένωση, χειρισμός, συνέλευση, Palletizing
Ίχνος 430,5 χιλ. Χ 370 χιλ. Πηγή ισχύος Ηλεκτρική ενέργεια
Πρότυπο KUKA KR16 R1610 Ταχύτητα 2.2m/s
Όρος Νέος Ακρίβεια 0.04mm
Υψηλό φως

Mig kuka IP65 ρομπότ συγκόλλησης

,

R1610 βραχίονας ρομπότ συγκόλλησης

,

KR16 βραχίονας ρομπότ συγκόλλησης

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Βραχίονας ρομπότ συγκόλλησης KUKA KR16 R1610 βιομηχανικό ρομπότ με CNGBS Positioner και μηχανή συγκόλλησης Mig

Περιγραφή προϊόντος:

Το ρομπότ KUKA KR16 R1610 είναι μια εξαιρετική επιλογή για βιομηχανικούς αυτοματισμούς, προσφέροντας πολλά πλεονεκτήματα για τη βελτίωση των διαδικασιών παραγωγής.Η υψηλή χωρητικότητα ωφέλιμου φορτίου έως και 16 κιλά και η ευέλικτη σχεδίαση έξι αξόνων του δίνουν την απαραίτητη ακρίβεια για να χειριστεί μια σειρά εφαρμογών όπως ο χειρισμός υλικών, η επιλογή και η τοποθέτηση και η συναρμολόγηση.

Ο συμπαγής σχεδιασμός του KR16 R1610 βοηθά τους κατασκευαστές να εξοικονομούν πολύτιμο χώρο στο δάπεδο, ενώ το προηγμένο σύστημα ελέγχου κίνησης του εξασφαλίζει ακρίβεια και επαναληψιμότητα.Η φιλική προς το χρήστη διεπαφή προγραμματισμού καθιστά εύκολη την ενσωμάτωση σε οποιαδήποτε γραμμή παραγωγής.Επιπλέον, ο ενεργειακά αποδοτικός σχεδιασμός του μειώνει την κατανάλωση ενέργειας και το λειτουργικό κόστος και η ανθεκτική και αξιόπιστη κατασκευή του εξασφαλίζει μακροχρόνια απόδοση με ελάχιστη συντήρηση.

Συνολικά, το KUKA KR16 R1610 είναι μια ιδανική επιλογή για βιομηχανικούς αυτοματισμούς, προσφέροντας υψηλή απόδοση, ευελιξία και αποδοτικότητα για τη βελτίωση των διαδικασιών παραγωγής.

 

Χαρακτηριστικά:

οKUKA KR16 R1610είναι μια εξαιρετική επιλογή για βιομηχανικούς αυτοματισμούς.Έρχεται εξοπλισμένο με χαρακτηριστικά που εξασφαλίζουν υψηλή απόδοση και ευελιξία για διάφορες εφαρμογές.

Αυτό το ρομπότ έχει χωρητικότητα ωφέλιμου φορτίου έως και 16 κιλά και σχεδίαση έξι αξόνων, επιτρέποντάς του να χειρίζεται εργασίες χειρισμού υλικών, συλλογής και τοποθέτησης και συναρμολόγησης.Έχει επίσης συμπαγή σχεδιασμό που εξοικονομεί χώρο στο δάπεδο.

Το KR16 R1610 είναι κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της KUKASafeOperationτεχνολογία, η οποία παρέχει ασφαλή και αποτελεσματική λειτουργία.Διαθέτει ενεργειακά αποδοτικό σχεδιασμό, μειώνοντας τόσο την κατανάλωση ενέργειας όσο και το κόστος λειτουργίας.Η κατασκευή του είναι ανθεκτική και αξιόπιστη, επιτρέποντας μακροχρόνια χρήση με ελάχιστη συντήρηση.

Τέλος, το ρομπότ προσφέρει μια εύχρηστη διεπαφή προγραμματισμού, επιτρέποντας την εύκολη ενσωμάτωση στις διαδικασίες παραγωγής.Συμπερασματικά, το KUKA KR16 R1610 είναι μια εξαιρετική επιλογή για βιομηχανικούς αυτοματισμούς που προσφέρει εξαιρετική απόδοση, ευελιξία και αποδοτικότητα.

 

Τεχνικές παράμετροι:

Τεχνική Παράμετρος Προσδιορισμός
Επαναληψιμότητα ±0,04 χλστ
Πηγή ενέργειας Ηλεκτρική ενέργεια
Ιχνος 430,5 mm X 370 mm
Εφαρμογή Συγκόλληση, Χειρισμός, Συναρμολόγηση, Παλετοποίηση
Φθάνω 1612 χιλ
Φορτίο επί πληρωμή 16 κιλά
Επίπεδο Προστασίας IP65
Τσεκούρια 6
Κατάσταση Νέος
Μοντέλο KUKA KR16 R1610
 

Εφαρμογές:

οΡομπότ KUKA KR16 R1610είναι μια εξαιρετική επιλογή για διάφορες βιομηχανικές εφαρμογές.Με μέγιστη χωρητικότητα ωφέλιμου φορτίου 16 κιλά και σχεδιασμό έξι αξόνων, είναι ιδανικό για εργασίες χειρισμού υλικών, παραλαβής και τοποθέτησης και συναρμολόγησης.Επιπλέον, το προηγμένο σύστημα ελέγχου κίνησης του επιτρέπει απαράμιλλη ακρίβεια και επαναληψιμότητα, καθιστώντας το ιδανικό για εργασίες που απαιτούν ακρίβεια και ευελιξία.

Είναι επίσης εύκολο να ενσωματωθεί αυτό το ρομπότ σε υπάρχουσες διαδικασίες παραγωγής χάρη στο συμπαγές μέγεθος και τη φιλική προς το χρήστη διεπαφή προγραμματισμού.Στην πραγματικότητα, είναι εξοπλισμένο με την τεχνολογία SafeOperation της KUKA, που εγγυάται ασφαλείς και αποτελεσματικές λειτουργίες.Επιπλέον, ο ενεργειακά αποδοτικός σχεδιασμός του συμβάλλει στη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας και του λειτουργικού κόστους.Επιπλέον, η καλοφτιαγμένη και εξαιρετικά αξιόπιστη κατασκευή του εξασφαλίζει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Συμπερασματικά, το ρομπότ KUKA KR16 R1610 είναι η βέλτιστη λύση για πολλές εφαρμογές βιομηχανικού αυτοματισμού.Παρέχει κορυφαία απόδοση, ευελιξία και αποδοτικότητα, συμβάλλοντας σημαντικά στην παραγωγικότητα των διαδικασιών παραγωγής.

 

Υποστήριξη και Υπηρεσίες:

Τεχνική υποστήριξη και σέρβις βραχίονα ρομπότ συγκόλλησης

  • Τεχνική υποστήριξη και αντιμετώπιση προβλημάτων για τον βραχίονα ρομπότ
  • Επισκευές και συντήρηση του βραχίονα ρομπότ
  • Ενημερώσεις λογισμικού και υλικολογισμικού για τον βραχίονα ρομπότ
  • Υπηρεσίες εκπαίδευσης και συμβουλευτικής για λειτουργία και συντήρηση βραχίονα ρομπότ
  • Επιτόπια εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία του βραχίονα ρομπότ
  • Προμήθεια ανταλλακτικών για τον βραχίονα ρομπότ
 

Συσκευασία και αποστολή:

Συσκευασία και αποστολή για βραχίονα ρομπότ συγκόλλησης:

Ο βραχίονας ρομπότ συγκόλλησης αποστέλλεται σε συσκευασία κατά παραγγελία.Το κουτί είναι κατασκευασμένο από κυματοειδές χαρτόνι βαρέως τύπου και είναι αρκετά μεγάλο ώστε να χωράει στον βραχίονα ρομπότ και σε όλα τα εξαρτήματά του.Το κουτί φέρει επίσης ετικέτα με το όνομα του προϊόντος, τον αριθμό μοντέλου και έναν γραμμωτό κώδικα.Όλα τα εξαρτήματα του βραχίονα ρομπότ είναι ασφαλισμένα με περιτύλιγμα φυσαλίδων και ένθετα αφρού για να διασφαλιστεί ότι το προϊόν δεν θα καταστραφεί κατά τη μεταφορά.Η συσκευασία περιλαμβάνει επίσης εγχειρίδιο χρήσης και κάρτα εγγύησης.

 

Σχετικά με εμάς:

 

Η Xiangjing (Shanghai) Mechanical and Electrical Tech Co., Ltd. είναι η υποεταιρία της Dr. Industry Group Co, Ltd. που ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2015.
Εστιάζουμε στον διακριτό βιομηχανικό αυτοματισμό και στον βιομηχανικό αυτοματισμό διεργασιών και μπορούμε να σχεδιάσουμε, να αναπτύξουμε, να εγκαταστήσουμε, να δοκιμάσουμε, να εντοπίσουμε σφάλματα βιομηχανικού δοκιμαστικού ρομπότ, τις μονάδες του και τα σχετικά εξαρτήματά του, όπως εξαρτήματα, συσκευή μετάδοσης, συσκευή εντοπισμού θέσης και σύστημα ελέγχου. δείτε ρομπότ συγκόλλησης, ρομπότ βαφής με ψεκασμό, ρομπότ μεταφοράς και ρομπότ λείανσης.Έχουμε παράσχει πολλές αναφορές για τη βιομηχανία αυτοματισμών στην Κίνα.
Εν τω μεταξύ είμαστε αντιπρόσωπος των βιομηχανικών δοκιμαστικών ρομπότ KUKA, ABB, Yaskawa, Fanuc, OTC.Είμαστε ο σημαντικός συνεργάτης τους στην αγορά της Κίνας, έχουμε περισσότερους από 20 μηχανικούς με πλούσια εμπειρία, οι οποίοι είχαν εργαστεί για την ABB ή την KUKA περισσότερα από 10 χρόνια. Εν τω μεταξύ, ο Δρ.Η Industry Group μπορεί να παρέχει εκπαίδευση ρομπότ ABB και KUKA για τον πελάτη μας, υπάρχουν εβδομαδιαία μαθήματα κατάρτισης. Η Xiangjing έχει δύο ομάδες, η μία είναι για διακριτούς βιομηχανικούς αυτοματισμούς και η άλλη για βιομηχανικούς αυτοματισμούς διεργασιών με πλούσια εμπειρία.Θα είμαστε ο καλύτερος συνεργάτης σας.

 

FAQ:

 

Q. Πόσο καιρό θα χρειαστείτε πριν από την παράδοση;
Α: Έχουμε πολλά κοινά μοντέλα σε απόθεμα, έτσι ώστε να μπορούμε να παραδώσουμε τα αγαθά πολύ σύντομα (λιγότερο από 3 ημέρες).
Ε. Ποιος είναι ο όρος πληρωμής σας;
Α: Κανονικά T/T 30% εκ των προτέρων, το υπόλοιπο πρέπει να πληρωθεί πριν από την παράδοση, Υποστηρίζουμε επίσης την εμπορική διασφάλιση, O/A.
Ε: Τι είναι η Διασφάλιση Εμπορίου;
A: Η διασφάλιση εμπορίου είναι μια δωρεάν υπηρεσία από την Alibaba.com που έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει στη δημιουργία εμπιστοσύνης μεταξύ αγοραστών και προμηθευτών. Η διασφάλιση εμπορίου βοηθά τους αγοραστές σε περίπτωση διαφωνίας σχετικά με την αποστολή και την ποιότητα.
Ε: Η Trade Assurance χρεώνει τέλη;
Α: Όχι. Το Trade Assurance είναι δωρεάν τόσο για αγοραστές όσο και για προμηθευτές

 

Συνιστώμενα προϊόντα