6 Asix KUKA KR 8 R1620 Arc HW Βιομηχανικό Ρομποτικό Χέρι Παλετισμού με Κρατήρα και σύστημα καθοδήγησης

Place of Origin China
Μάρκα KUKA
Model Number KR 8 R1620 arc HW
Minimum Order Quantity 1
Τιμή 24000~26000
Packaging Details With Wooden Box
Delivery Time 5-8 Week
Payment Terms T/T
Supply Ability 30PCS/30Day

Με ελάτε σε επαφή με δωρεάν δείγματα και δελτία.

Whatsapp:0086 18588475571

wechat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Εάν έχετε οποιαδήποτε ανησυχία, παρέχουμε τη 24ωρη σε απευθείας σύνδεση βοήθεια.

x
Λεπτομέρειες
Υπόθεση Νέο βάρος 184 κιλά
όνομα KUKA KR 8 R1620 Arc HW Βιομηχανικό ρομποτικό βραχίονα παλετισμού Εγκατάσταση Πάτωμα, τοίχος, κλίση και οροφή
Άξονες 6 Εφαρμογή Συγκόλληση
Ελεγκτής KR C4 Ωφέλιμο φορτίο 8KG
Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Περιγραφή του προϊόντος:

ΗKUKA KR 8 R1620 Arc HW Το Industrial Palletizing Robot Arm είναι μια προηγμένη ρομποτική λύση που έχει σχεδιαστεί για υψηλής απόδοσης εργασίες παλετισμού και χειρισμού υλικών σε βιομηχανικά περιβάλλοντα.Αυτό το ρομποτικό χέρι συνδυάζει την ακριβή μηχανική, προηγμένη τεχνολογία, και ευελιξία για να εξορθολογίσει τις διαδικασίες παραγωγής σας.

 

Χαρακτηριστικά:

 1. Υψηλή ικανότητα ωφέλιμου φορτίου: Το KR 8 R1620 Arc HW προσφέρει εντυπωσιακή χωρητικότητα ωφέλιμου φορτίου [εισαγάγετε χωρητικότητα ωφέλιμου φορτίου], καθιστώντας το κατάλληλο για χειρισμό ενός ευρέος φάσματος προϊόντων και υλικών.

 2. Ευέλικτη διαμόρφωση: Ο σχεδιασμός του ρομποτικού χεριού επιτρέπει διάφορες επιλογές τοποθέτησης, δίνοντάς σας την ευελιξία να το ενσωματώσετε απρόσκοπτα στην υπάρχουσα εγκατάσταση παραγωγής.

 3. Εύκολο προγραμματισμό: Η διαισθητική διεπαφή προγραμματισμού της KUKA απλοποιεί τη διαδικασία εγκατάστασης.

 4. Χαρακτηριστικά ασφαλείας: Το KR 8 R1620 Arc HW είναι εξοπλισμένο με προηγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένης της ανίχνευσης συγκρούσεων και της λειτουργίας έκτακτης στάσης, για να εξασφαλιστεί ένα ασφαλές εργασιακό περιβάλλον.

 5.  
 

Τεχνικές παραμέτρους:

Παράμετρος Αξία
Άξονες 6
Εφαρμογή Επεξεργασία με συγκόλληση
Χρήσιμο φορτίο 8 κιλά
Εγκατάσταση Το πάτωμα, ο τοίχος, η κλίση και η οροφή
Σχήμα KR 8 R1620 Arc HW
Ελεγκτής KR C4
Μέγιστη εμβέλεια 1621 mm
Αξιολόγηση προστασίας Διάκριση IP54
Μέγιστο ωφέλιμο φορτίο 8 κιλά
Βάρος 184 κιλά
 

Εφαρμογές:

 1. Παλλέτιση: Η κύρια εφαρμογή αυτού του ρομποτικού χεριού είναι η παλετιστοποίηση, η οποία περιλαμβάνει την τοποθέτηση προϊόντων, κουτιών ή υλικών σε παλέτες.Μπορεί να ταξινομήσει αποτελεσματικά τα αντικείμενα σε παλέτες με ακριβή και οργανωμένο τρόπο, καθιστώντας το ιδανικό για βιομηχανίες όπως τα κέντρα εφοδιασμού, παραγωγής και διανομής.

 2. Χειρισμός υλικών: Εκτός από τη συσκευασία παλέτων, το ρομποτικό αυτό χέρι μπορεί να χειριστεί ένα ευρύ φάσμα υλικών.Οι εφαρμογές χειρισμού υλικών περιλαμβάνουν τη μεταφορά υλικών από ένα σημείο σε άλλο, μηχανές φόρτωσης και εκφόρτωσης και διαχείριση αποθεμάτων στις αποθήκες.

 3. Συσκευή: Σε βιομηχανίες όπως τα τρόφιμα και τα ποτά ή τα καταναλωτικά αγαθά, το ρομποτικό χέρι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εργασίες συσκευασίας.διασφάλιση της αποτελεσματικής και ασφαλούς συσκευασίας των προϊόντων.

 4. Έλεγχος ποιότηταςΤο ρομποτικό χέρι μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για σκοπούς ελέγχου ποιότητας.διασφάλιση ότι μόνο προϊόντα υψηλής ποιότητας περνάνε από τη διαδικασία παραγωγής.

 5. Συγκρότηση: Αυτό το ρομποτικό χέρι μπορεί να βοηθήσει σε εργασίες συναρμολόγησης με την ακριβή τοποθέτηση και στερέωση των εξαρτημάτων.όπως η κατασκευή ηλεκτρονικών ειδών ή η συναρμολόγηση αυτοκινήτων.

 6. Μηχανική Τέντινγκ: Στα εργοστασιακά περιβάλλοντα, το χέρι του ρομπότ μπορεί να φροντίζει για τα μηχανήματα φορτώντας και εκφορτώντας τα εργασιακά κομμάτια.Βοηθά στη βελτίωση της παραγωγικότητας και της αποδοτικότητας των μηχανών CNC και άλλων αυτοματοποιημένων εξοπλισμού.

 7. Διαλογή υλικού: Το ρομποτικό χέρι μπορεί να ταξινομεί υλικά ή προϊόντα με βάση προκαθορισμένα κριτήρια, όπως μέγεθος, σχήμα ή ποιότητα.

 

Υποστήριξη και υπηρεσίες:

ΠαλλέτισηΤεχνική υποστήριξη και υπηρεσίες ρομποτικού βραχίονα

Ο ρομποτικός μας βραχίονας εφοδιασμού υποστηρίζεται από μια ομάδα από εξειδικευμένους και έμπειρους τεχνικούς και μηχανικούς.Παρέχουμε τεχνική υποστήριξη και υπηρεσίες για να διασφαλίσουμε ότι το ρομποτικό σας χέρι λειτουργεί σωστά και αποτελεσματικάΗ ομάδα μας είναι διαθέσιμη για να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις που μπορεί να έχετε και να παρέχει βοήθεια για την αντιμετώπιση προβλημάτων, επισκευές, αναβαθμίσεις και συντήρηση.Παρέχουμε επίσης ολοκληρωμένη εκπαίδευση και καθοδήγηση για να διασφαλίσουμε ότι θα πάρετε το μέγιστο από το χέρι ρομπότ συγκόλλησης σας.

Η ομάδα μας είναι αφιερωμένη στην παροχή εξαιρετικής εξυπηρέτησης πελατών και δεσμεύεται να απαντήσει στα ερωτήματά σας γρήγορα και αποτελεσματικά.Προσπαθούμε να σας προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη λύση που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις προσδοκίες σαςΔεσμευόμαστε να παρέχουμε ένα αξιόπιστο, υψηλής ποιότητας προϊόν και εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών.

 

Συσκευή και αποστολή:

Συσκευή και αποστολήΠαλλέτισηΡομποτικό χέρι

ΗΠαλλέτισητο ρομποτικό χέρι συσκευάζεται σε ένα χαρτονάκι με επένδυση αφρού στο εσωτερικό για να προστατεύσει το χέρι από ζημιές κατά τη μεταφορά.Τότε η εγγύηση είναι άκυρη.Το κουτί σφραγίζεται με αυτοκόλλητη ταινία. Το κουτί τοποθετείται στη συνέχεια σε ένα μεγαλύτερο χαρτόκουτο και γεμίζει με φιστίκια συσκευασίας για να εξασφαλιστεί ότι είναι σταθερά ασφαλισμένο και προστατευμένο από τυχόν επιπτώσεις κατά τη μεταφορά.