Βιομηχανικός βραχίονας KR120 R3100 ρομπότ KUKA με τη ρομποτική πένσα Schunk για τη συνέλευση υλικού χειρισμού

Τόπος καταγωγής Κίνα
Μάρκα KUKA
Αριθμό μοντέλου KR120 R3100
Ποσότητα παραγγελίας min 1
Τιμή 25000~30000
Συσκευασία λεπτομέρειες Με το ξύλινο κιβώτιο
Χρόνος παράδοσης 5-8 εβδομάδα
Όροι πληρωμής T/T
Δυνατότητα προσφοράς 30 PC/30 - ημέρα

Με ελάτε σε επαφή με δωρεάν δείγματα και δελτία.

Whatsapp:0086 18588475571

wechat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Εάν έχετε οποιαδήποτε ανησυχία, παρέχουμε τη 24ωρη σε απευθείας σύνδεση βοήθεια.

x
Λεπτομέρειες
Βάρος 1105kg Ταχύτητα 2.2m/s
Ελεγκτής KR C5/KR C4 Εύρος κίνησης 360°
Προσιτότητα 3100 χιλ. Άξονες 6
Όρος Νέος Εξουσιοδότηση 1 έτος
Υψηλό φως

βιομηχανικός βραχίονας ρομπότ kuka

,

kr120 βιομηχανικός βραχίονας ρομπότ

,

r3100 βιομηχανικός ρομποτικός εξοπλισμός

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Βιομηχανικό ρομπότ KUKA KR120 R3100 με ρομποτική λαβή Schunk για συναρμολόγηση χειρισμού υλικού

Περιγραφή προϊόντος:

οKUKA KR120 R3100Το βιομηχανικό ρομπότ παρέχει έναν εντυπωσιακό συνδυασμό ισχύος και ακρίβειας.Με χωρητικότητα ωφέλιμου φορτίου έως 120 kg και εμβέλεια 3.100 mm, είναι κατάλληλο για ένα ευρύ φάσμα εργασιών.Η επαναληψιμότητα του ρομπότ είναι ±0,06 mm, εξασφαλίζοντας εξαιρετική ακρίβεια.

Εκτός από την παροχή υψηλών επιδόσεων, το KR120 R3100 είναι επίσης εύκολο στον προγραμματισμό και τη λειτουργία.Το προηγμένο σύστημα ελέγχου του εξασφαλίζει αποτελεσματικό προγραμματισμό και λειτουργία, ενώ η ευέλικτη σχεδίασή του μπορεί να προσαρμοστεί για διαφορετικές εφαρμογές.

Η ασφάλεια είναι ένα άλλο βασικό πλεονέκτημα του KR120 R3100.Τα εγγενή χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως τα κουμπιά ανίχνευσης σύγκρουσης και διακοπής έκτακτης ανάγκης, βοηθούν στην προστασία των χειριστών και του λοιπού προσωπικού από ατυχήματα.

Συμπερασματικά, το KUKA KR120 R3100 είναι ένα εξαιρετικό ρομπότ με τέλειο συνδυασμό απόδοσης, ασφάλειας και ευκολίας.Είναι αξιόπιστο και οικονομικά αποδοτικό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μια ποικιλία βιομηχανιών, όπως ο χειρισμός υλικών, η βαφή και η συγκόλληση, για τη βελτίωση του αυτοματισμού και της παραγωγικότητας.

 

Χαρακτηριστικά:

Ο ρομποτικός βραχίονας Rappid-RA120 διαθέτει μια τεράστια γροθιά για εργασίες χειρισμού ελαφρών έως βαρέων υλικών, επιτυγχάνοντας σταθερή υψηλή χωρητικότητα ωφέλιμου φορτίου έως και 120 kg.Με μεγάλη απόσταση έως και 3100 mm, το Rappid-RA120 μπορεί να έχει πρόσβαση σε αντικείμενα σε δυσπρόσιτα σημεία, συμβάλλοντας στην αύξηση της απόδοσης και του ρυθμού εργασίας.

Ο σχεδιασμός έξι αξόνων του ρομποτικού βραχίονα παρέχει ευελιξία και ελευθερία κινήσεων για μια ποικιλία εργασιών.Προσφέρει επίσης υψηλή ταχύτητα και επιτάχυνση, με αποτέλεσμα γρήγορο και αποτελεσματικό χειρισμό υλικών.Ένα προηγμένο σύστημα ελέγχου που περιλαμβάνει ένα φιλικό προς το χρήστη μενταγιόν διδασκαλίας, λογισμικό προγραμματισμού και πολλαπλά χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως η αποφυγή σύγκρουσης και η παρακολούθηση ταχύτητας, επιτρέπουν την ασφαλή λειτουργία κοντά σε ανθρώπους που χειρίζονται.

Το Rappid-RA120 διαθέτει συμπαγή σχεδιασμό, που του επιτρέπει να εγκατασταθεί σε στενό χώρο και να ενσωματωθεί απρόσκοπτα στις υπάρχουσες γραμμές παραγωγής.Είναι επίσης στιβαρής και ανθεκτικής κατασκευής, σχεδιασμένη να αποδίδει αξιόπιστα και να διαρκεί για χρόνια ακόμα και σε δύσκολες βιομηχανικές συνθήκες.

 

Τεχνικές παράμετροι:

Παράμετρος αξία
Τσεκούρια 6
Εύρος κίνησης 360°
Ελεγκτής KR C5/KR C4
Φορτίο επί πληρωμή 120 κιλά
Επαναληψιμότητα ± 0,05 mm
Κατάσταση Νέος
Θέση τοποθέτησης Πάτωμα
Υλικό Κράμμα αλουμινίου
Ταχύτητα 2,2 m/s
Εφαρμογή Συγκόλληση/Παλετοποίηση/Χειρισμός
 

Εφαρμογές:

Χειρισμός υλικών: Το KR120 R3100 έχει υψηλή χωρητικότητα ωφέλιμου φορτίου και μεγάλη εμβέλεια, που είναι τέλειο για ανύψωση και μετακίνηση βαρέων υλικών σε βιομηχανικές συνθήκες.Η εξαιρετική απόδοση και η λειτουργία του το καθιστούν την ιδανική επιλογή.

Συνέλευση:Η σχεδίαση έξι αξόνων και η υψηλή ταχύτητα του KR120 R3100 προσφέρεται τέλεια για τη γρήγορη και ακριβή συναρμολόγηση των εξαρτημάτων στο περιβάλλον παραγωγής.Η υψηλή ακρίβεια και η απόδοσή του το καθιστούν εξαιρετικό εργαλείο συναρμολόγησης.

Συγκόλληση: Το KR120 R3100 προσφέρει εξαιρετικές δυνατότητες όταν πρόκειται για εφαρμογές συγκόλλησης.Χάρη στην υψηλή χωρητικότητα ωφέλιμου φορτίου και την ακρίβειά του, αυτό το ρομπότ είναι η τέλεια επιλογή για συγκόλληση.

Παλετοποίηση: Η εντυπωσιακή ανυψωτική ικανότητα και η εμβέλεια του KR120 R3100 μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποτελεσματικά σε εφαρμογές παλετοποίησης.Αυτό καθιστά το ρομπότ την καλύτερη επιλογή για εργασίες όπως η στοίβαξη κουτιών ή σακουλών με υλικά σε παλέτες.

Κοπή και γυάλισμα: Το KR120 R3100 είναι κατάλληλο για διαδικασίες κοπής και στίλβωσης, όπως το κόψιμο πλαστικών εξαρτημάτων ή το γυάλισμα μεταλλικών επιφανειών.Τα χαρακτηριστικά και οι δυνατότητές του το καθιστούν ιδανικό για τέτοιου είδους εργασίες.

Συσκευασία: Η υψηλή ταχύτητα και η ακρίβεια του KR120 R3100 το καθιστούν επίσης ιδανική επιλογή για εφαρμογές συσκευασίας.Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εργασίες όπως η εύκολη τοποθέτηση προϊόντων σε κουτιά ή σακούλες.

  
 

Υποστήριξη και Υπηρεσίες:

Τεχνική υποστήριξη και σέρβις βραχίονα βιομηχανικού ρομπότ

Παρέχουμε ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη και υπηρεσίες για τα προϊόντα μας Industrial Robot Arm, συμπεριλαμβανομένων:

  • Υπηρεσίες αντιμετώπισης προβλημάτων και επισκευής βραχιόνων και εξαρτημάτων ρομπότ
  • Τεχνικές συμβουλές και καθοδήγηση
  • Ενημερώσεις λογισμικού και υλικολογισμικού
  • ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ
  • Εκπαίδευση και πιστοποίηση
  • Ανταλλακτικά και αξεσουάρ

Προσφέρουμε επίσης υποστήριξη πελατών μέσω email και τηλεφώνου, καθώς και επιτόπιες επισκέψεις εάν είναι απαραίτητο.

Βιομηχανικός βραχίονας KR120 R3100 ρομπότ KUKA με τη ρομποτική πένσα Schunk για τη συνέλευση υλικού χειρισμού 0Βιομηχανικός βραχίονας KR120 R3100 ρομπότ KUKA με τη ρομποτική πένσα Schunk για τη συνέλευση υλικού χειρισμού 1Βιομηχανικός βραχίονας KR120 R3100 ρομπότ KUKA με τη ρομποτική πένσα Schunk για τη συνέλευση υλικού χειρισμού 2Βιομηχανικός βραχίονας KR120 R3100 ρομπότ KUKA με τη ρομποτική πένσα Schunk για τη συνέλευση υλικού χειρισμού 3

Συνιστώμενα προϊόντα