Βιομηχανικός βραχίονας ρομπότ CNGBS με το βιομηχανικό βραχίονα ρομπότ Yaskawa Motoman GP25 ως βιομηχανική λύση αυτοματοποίησης

Τόπος καταγωγής Κίνα
Μάρκα Yaskawa
Αριθμό μοντέλου GP25
Ποσότητα παραγγελίας min 1
Τιμή 25000~30000
Συσκευασία λεπτομέρειες Με το ξύλινο κιβώτιο
Χρόνος παράδοσης 5-8 εβδομάδα
Όροι πληρωμής T/T
Δυνατότητα προσφοράς 30 PC/30 - ημέρα

Με ελάτε σε επαφή με δωρεάν δείγματα και δελτία.

Whatsapp:0086 18588475571

wechat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Εάν έχετε οποιαδήποτε ανησυχία, παρέχουμε τη 24ωρη σε απευθείας σύνδεση βοήθεια.

x
Λεπτομέρειες
Εφαρμογή Palletizing/ένωσης χειρισμός Κάθετη προσιτότητα 3089 χιλ.
Τύπος βιομηχανικός βραχίονας ρομπότ Εξουσιοδότηση 1 έτος
Προστατευτικό επίπεδο IP65-67 Ωφέλιμο φορτίο 25 κλ
Ίχνος 676mm X 511mm Πρότυπο Yaskawa GP25
Υψηλό φως

YASKAWA βιομηχανικός βραχίονας ρομπότ

,

motoman βιομηχανικός βραχίονας ρομπότ

,

gp25 βιομηχανικό palletizer

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

CNGBS Robot Linear Track με Yaskawa Motoman GP25 Industrial Robot Arm As Industrial Automation Solution

Περιγραφή προϊόντος:

Το ρομπότ Yaskawa GP25 προσφέρει μια ποικιλία πλεονεκτημάτων για βιομηχανικές εφαρμογές.Με την εντυπωσιακή χωρητικότητα ωφέλιμου φορτίου έως και 25 κιλά, μπορεί εύκολα να χειριστεί βαριά μέρη.Η σχεδίασή του σε έξι άξονες παρέχει ευελιξία και ακρίβεια, επιτρέποντάς του να φτάσει ακόμα και στους πιο δύσκολους χώρους πρόσβασης.Επιπλέον, το προηγμένο σύστημα ελέγχου κίνησης του ρομπότ εξασφαλίζει ακρίβεια και επαναληψιμότητα, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για εργασίες όπως ο χειρισμός υλικών, η συσκευασία και η συναρμολόγηση.

Επιπλέον, η φιλική προς το χρήστη διεπαφή προγραμματισμού του GP25 το καθιστά απλό στη λειτουργία του, μειώνοντας τον χρόνο εγκατάστασης και το κόστος για την ενσωμάτωση.Επιπλέον, ο συμπαγής σχεδιασμός του ρομπότ διατηρεί πολύτιμο χώρο στο δάπεδο, μια εξαιρετική επιλογή για εταιρείες που στοχεύουν να μεγιστοποιήσουν τις γραμμές παραγωγής τους.Το GP25 είναι επίσης κατασκευασμένο για να διαρκέσει, με υψηλή αντοχή και αξιοπιστία, καθώς και χαμηλές απαιτήσεις συντήρησης για μείωση του χρόνου διακοπής λειτουργίας και του κόστους.Συνολικά, το Yaskawa GP25 είναι μια εξαιρετική λύση για βιομηχανικούς αυτοματισμούς, παρέχοντας κορυφαία απόδοση, ευελιξία και αποτελεσματικότητα για τη βελτίωση των διαδικασιών παραγωγής.

 

Χαρακτηριστικά:

Το Yaskawa GP25 είναι ένα εξαιρετικά ικανό ρομπότ, σχεδιασμένο να φέρνει στο προσκήνιο τον βιομηχανικό αυτοματισμό.Με υψηλή χωρητικότητα ωφέλιμου φορτίου έως 25 κιλά, σχεδιασμό έξι αξόνων για μέγιστη ευελιξία και ακρίβεια και προηγμένο σύστημα ελέγχου κίνησης για ακρίβεια και επαναληψιμότητα, το GP25 προσφέρει στους βιομηχανικούς κατασκευαστές βελτιωμένη απόδοση, αποδοτικότητα και ευελιξία.Ο συμπαγής σχεδιασμός του ρομπότ αξιοποιεί στο έπακρο τον διαθέσιμο χώρο δαπέδου, ενώ η φιλική προς τον χρήστη διεπαφή προγραμματισμού του διευκολύνει την ενσωμάτωση του ρομπότ στις διαδικασίες παραγωγής.

Επιπλέον, το Yaskawa GP25 διαθέτει την πατενταρισμένη τεχνολογία κινητήρα Sigma-5 της Yaskawa.Αυτή η τεχνολογία αιχμής παρέχει απόδοση υψηλής ταχύτητας και βελτιωμένη ενεργειακή απόδοση.Επιπλέον, το ρομπότ έχει εξαιρετική αντοχή και αξιοπιστία, γεγονός που οδηγεί σε μειωμένες ανάγκες συντήρησης και χρόνου διακοπής λειτουργίας.

Συνολικά, το Yaskawa GP25 είναι μια εξαιρετική επιλογή για οργανισμούς που θέλουν να βελτιώσουν τις διαδικασίες βιομηχανικού αυτοματισμού τους.Με υψηλή χωρητικότητα ωφέλιμου φορτίου, ισχυρή τεχνολογία κινητήρα και διαισθητική διεπαφή προγραμματισμού, το GP25 παρέχει στους κατασκευαστές πρωτοφανή επίπεδα απόδοσης, ακρίβειας και ευελιξίας.

 

Τεχνικές παράμετροι:

Παράμετρος αξία
Μάρκα CNGBS
Τύπος Βιομηχανικό ρομπότ
Τσεκούρια Βραχίονας ρομπότ 6 αξόνων
Φορτίο επί πληρωμή 25 κιλά
Ελεγκτής YRC1000
Υλικό Κράμμα αλουμινίου
Εφαρμογή Συγκόλληση/Παλετοποίηση/Χειρισμός
Κάθετη προσέγγιση 3089 χιλ
Βάρος 250 κιλά
Θέση τοποθέτησης Δάπεδο, τοίχος, κλίση, οροφή
Επαναληψιμότητα ±0,02 χλστ
Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος 200-240V
 

Εφαρμογές:

Το ρομπότ Yaskawa GP25 έχει σχεδιαστεί για μια ποικιλία βιομηχανικών εφαρμογών, καθιστώντας το μια τέλεια επιλογή για αυτοματισμό.Η υψηλή χωρητικότητα ωφέλιμου φορτίου και το προηγμένο σύστημα ελέγχου κίνησης του επιτρέπουν να εκτελεί εργασίες χειρισμού, συσκευασίας και συναρμολόγησης υλικών με ευκολία.Επιπλέον, ο σχεδιασμός έξι αξόνων του επιτρέπει μεγαλύτερη ευελιξία όταν πρόκειται για την αντιμετώπιση δύσκολων εργασιών σε πολύπλοκους χώρους εργασίας.

Η συμπαγής σχεδίαση και η φιλική προς το χρήστη διεπαφή προγραμματισμού του GP25 καθιστούν εύκολη την ενσωμάτωση στις υπάρχουσες διαδικασίες παραγωγής.Συγκεκριμένα, το ρομπότ είναι επίσης γνωστό για την αντοχή και τη μακροπρόθεσμη αξιοπιστία του, καθώς και για την ενεργειακή απόδοση και τις χαμηλές απαιτήσεις συντήρησης.Αυτό το καθιστά ιδανική λύση για κατασκευαστές που αναζητούν τρόπους να βελτιστοποιήσουν τις γραμμές παραγωγής τους και να μειώσουν το κόστος.

Συνολικά, το ρομπότ Yaskawa GP25 έχει σχεδιαστεί για να παρέχει υψηλή απόδοση, ευελιξία και αποδοτικότητα προκειμένου να βελτιώσει τις διαδικασίες παραγωγής.Με τις εξαιρετικές του δυνατότητες, το GP25 είναι μια εξαιρετική επιλογή για πολλούς διαφορετικούς τύπους εφαρμογών βιομηχανικού αυτοματισμού.

 

Υποστήριξη και Υπηρεσίες:

Τεχνική υποστήριξη και σέρβις βραχίονα βιομηχανικού ρομπότ

Παρέχουμε τεχνική υποστήριξη και υπηρεσίες για προϊόντα και εφαρμογές Industrial Robot Arm.

  • Υποστήριξη τηλεφώνου και email για αντιμετώπιση προβλημάτων και εγκατάσταση
  • Τεχνική εξυπηρέτηση και συντήρηση επιτόπου
  • Πρόσβαση σε διαδικτυακά σεμινάρια και εγχειρίδια χρήστη
  • Ενημερώσεις λογισμικού και υλικολογισμικού
  • Μαθήματα κατάρτισης και πιστοποίησης
 

Συσκευασία και αποστολή:

Συσκευασία και αποστολή για βιομηχανικό βραχίονα ρομπότ

Ο βιομηχανικός βραχίονας ρομπότ είναι συσκευασμένος σε κουτί από χαρτόνι, ασφαλισμένο με ένθετα αφρού για την αποφυγή ζημιών κατά τη διάρκεια της αποστολής.Στη συνέχεια, η συσκευασία σφραγίζεται με ταινία βιομηχανικής ποιότητας και επισημαίνεται με αδιάβροχη ετικέτα αποστολής.

Ο βραχίονας βιομηχανικού ρομπότ αποστέλλεται μέσω τυπικής υπηρεσίας επίγειας αποστολής για παραγγελίες εσωτερικού και μέσω μιας ποικιλίας υπηρεσιών διεθνούς αποστολής για διεθνείς παραγγελίες.Όλες οι αποστολές είναι ασφαλισμένες για την πλήρη τιμή αγοράς του προϊόντος.

 

Σχετικά με εμάς:

 

Η Xiangjing (Shanghai) Mechanical and Electrical Tech Co., Ltd. είναι η υποεταιρία της Dr. Industry Group Co, Ltd. που ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2015.
Εστιάζουμε στον διακριτό βιομηχανικό αυτοματισμό και στον βιομηχανικό αυτοματισμό διεργασιών και μπορούμε να σχεδιάσουμε, να αναπτύξουμε, να εγκαταστήσουμε, να δοκιμάσουμε, να εντοπίσουμε σφάλματα βιομηχανικού δοκιμαστικού ρομπότ, τις μονάδες του και τα σχετικά εξαρτήματά του, όπως εξαρτήματα, συσκευή μετάδοσης, συσκευή εντοπισμού θέσης και σύστημα ελέγχου. δείτε ρομπότ συγκόλλησης, ρομπότ βαφής με ψεκασμό, ρομπότ μεταφοράς και ρομπότ λείανσης.Έχουμε παράσχει πολλές αναφορές για τη βιομηχανία αυτοματισμών στην Κίνα.
Εν τω μεταξύ είμαστε αντιπρόσωπος των βιομηχανικών δοκιμαστικών ρομπότ KUKA, ABB, Yaskawa, Fanuc, OTC.Είμαστε ο σημαντικός συνεργάτης τους στην αγορά της Κίνας, έχουμε περισσότερους από 20 μηχανικούς με πλούσια εμπειρία, οι οποίοι είχαν εργαστεί για την ABB ή την KUKA περισσότερα από 10 χρόνια. Εν τω μεταξύ, ο Δρ.Η Industry Group μπορεί να παρέχει εκπαίδευση ρομπότ ABB και KUKA για τον πελάτη μας, υπάρχουν εβδομαδιαία μαθήματα κατάρτισης. Η Xiangjing έχει δύο ομάδες, η μία είναι για διακριτούς βιομηχανικούς αυτοματισμούς και η άλλη για βιομηχανικούς αυτοματισμούς διεργασιών με πλούσια εμπειρία.Θα είμαστε ο καλύτερος συνεργάτης σας.

 

FAQ:

 

Q. Πόσο καιρό θα χρειαστείτε πριν από την παράδοση;
Α: Έχουμε πολλά κοινά μοντέλα σε απόθεμα, έτσι ώστε να μπορούμε να παραδώσουμε τα αγαθά πολύ σύντομα (λιγότερο από 3 ημέρες).
Ε. Ποιος είναι ο όρος πληρωμής σας;
Α: Κανονικά T/T 30% εκ των προτέρων, το υπόλοιπο πρέπει να πληρωθεί πριν από την παράδοση, Υποστηρίζουμε επίσης την εμπορική διασφάλιση, O/A.
Ε: Τι είναι η Διασφάλιση Εμπορίου;
A: Η διασφάλιση εμπορίου είναι μια δωρεάν υπηρεσία από την Alibaba.com που έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει στη δημιουργία εμπιστοσύνης μεταξύ αγοραστών και προμηθευτών. Η διασφάλιση εμπορίου βοηθά τους αγοραστές σε περίπτωση διαφωνίας σχετικά με την αποστολή και την ποιότητα.
Ε: Η Trade Assurance χρεώνει τέλη;
Α: Όχι. Το Trade Assurance είναι δωρεάν τόσο για αγοραστές όσο και για προμηθευτές

 

Συνιστώμενα προϊόντα