Υψηλή ακρίβεια 0.05mm βραχίονας ρομπότ συγκόλλησης - αυτοματοποιημένη λύση ένωσης για τους βιομηχανικούς κατασκευαστές

Τόπος καταγωγής Κίνα
Μάρκα ABB
Αριθμό μοντέλου IRB 1520ID
Ποσότητα παραγγελίας min 1
Τιμή 25000~30000
Συσκευασία λεπτομέρειες Με το ξύλινο κιβώτιο
Χρόνος παράδοσης 5-8 εβδομάδα
Όροι πληρωμής T/T
Δυνατότητα προσφοράς 30 PC/30 - ημέρα

Με ελάτε σε επαφή με δωρεάν δείγματα και δελτία.

Whatsapp:0086 18588475571

wechat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Εάν έχετε οποιαδήποτε ανησυχία, παρέχουμε τη 24ωρη σε απευθείας σύνδεση βοήθεια.

x
Λεπτομέρειες
Βάρος 300kg Πηγή ισχύος Ηλεκτρική ενέργεια
Προσιτότητα 1.5M Όνομα Βραχίονας ρομπότ συγκόλλησης
Ακρίβεια 0.05mm Επανάληψη ±0.05mm
Εξουσιοδότηση 1 έτος Ταχύτητα 2.2m/s
Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Περιγραφή προϊόντος:

οΡομπότ ABB IRB1520IDπαρέχει πολλά οφέλη για τις εργασίες συγκόλλησης.Το συμπαγές του μέγεθος του επιτρέπει να χωράει σε περιορισμένες περιοχές εργασίας, ενώ η υψηλότερη ακρίβεια και επαναληψιμότητα του εξασφαλίζεισταθερά αξιόπιστα αποτελέσματατης διαδικασίας συγκόλλησης.Το ρομπότ συνοδεύεται επίσης με μια ενσωματωμένη συσκευασία επιδέσμου για ευκολότερη οργάνωση του κορδονιού, που μειώνει την πιθανότητα βλάβης και τον χαμένο χρόνο λόγω πιθανών ζημιών.
Επιπλέον, το ανεστραμμένο στυλ του IRB1520ID εξασφαλίζει διαθεσιμότητα στο τεμάχιο εργασίας και μειώνει την πιθανότητα σύγκρουσης με άλλο εξοπλισμό.Τελικά, το ABB IRB1520ID διαθέτει έναν αξιόπιστο αλλά αποτελεσματικό τρόπο αντιμετώπισης εργασιών συγκόλλησης.


Χαρακτηριστικά:

Ρομπότ ABB IRB1520ID: Ανώτερη ποιότητα και τεχνολογία

Το ρομπότ ABB IRB1520ID είναι ιδανική λύση για εφαρμογές συγκόλλησης λόγω των εντυπωσιακών χαρακτηριστικών του.Αυτό το ρομπότ έχει συμπαγή σχεδιασμό, που του επιτρέπει να χωράει σε περιορισμένους χώρους για καλύτερους ελιγμούς.Επιπλέον, η υψηλή ακρίβεια και επαναληψιμότητα του το καθιστούν μια αξιόπιστη και ακριβή μηχανή συγκόλλησης.

Το ρομπότ συνοδεύεται επίσης με ένα ενσωματωμένο πακέτο επιδέσμου για απλοποιημένη διαχείριση καλωδίων.Αυτό βοηθά στην αποφυγή ανεπιθύμητης βλάβης του καλωδίου και χρόνου διακοπής λειτουργίας.Επιπλέον, ο αναποδογυρισμένος σχεδιασμός προσφέρει εύκολη πρόσβαση στο τεμάχιο εργασίας και μειώνει τον κίνδυνο σύγκρουσης με άλλο εξοπλισμό.

Συμπληρωματικά, το IRB1520ID έχει εγκατεστημένη την πατενταρισμένη τεχνολογία TrueMove της ABB.Αυτό επιτρέπει στο ρομπότ να ακολουθεί ακριβείς και συνεπείς διαδρομές, οι οποίες, με τη σειρά τους, παράγουν συγκολλήσεις υψηλότερης ποιότητας από τα παραδοσιακά ρομποτικά συστήματα.


Τεχνικές παράμετροι:

Χαρακτηριστικό αξία
Ονομα Βραχίονας ρομπότ συγκόλλησης
Μοντέλο ABB IRB1520ID
Ταχύτητα 2,2 m/s
Φορτίο επί πληρωμή 4 κιλά
Εφαρμογή Συγκόλληση
Επίπεδο Προστασίας IP40
Βάρος 300 κιλά
Ακρίβεια 0,05 χλστ
Φθάνω 1,5μ
Κατάσταση Νέος

Εφαρμογές:

οABB IRB1520IDΤο ρομπότ είναι μια εξαιρετική επιλογή για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών συγκόλλησης, όπως π.χΣυγκόλληση MIG, TIG, πλάσματος και λέιζερ.Χρησιμοποιείται συχνότερα στην αυτοκινητοβιομηχανία και την αεροδιαστημική, λόγω του σχεδιασμού του που είναι αποδοτικός στο χώρο και των ακριβών κινήσεων σε μικρότερα μέρη.Επιπλέον, αυτό το ρομπότ είναι κατάλληλο για εφαρμογές σε τομείς όπως τα ηλεκτρονικά, οι ιατρικές συσκευές και τα καταναλωτικά αγαθά, ανοίγοντας τη δυνατότητα συγκόλλησης σε μια ποικιλία βιομηχανιών.Επιπλέον, τοIRB1520IDμπορεί επίσης να εφαρμοστεί για εργασίες χειρισμού υλικών όπως συσκευασία, παλετοποίηση και περιποίηση μηχανών, καθιστώντας τοευέλικτη λύση για μια ποικιλία διαδικασιών παραγωγής.


Υποστήριξη και Υπηρεσίες:

Τεχνική υποστήριξη και σέρβις βραχίονα ρομπότ συγκόλλησης

Στη Robot Arm, κατανοούμε τη σημασία του να διατηρείτε τον βραχίονα του ρομπότ συγκόλλησης σε λειτουργία.Γι' αυτό παρέχουμε ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη και εξυπηρέτηση για τα προϊόντα μας.Η ομάδα των καταρτισμένων τεχνικών και μηχανικών μας είναι διαθέσιμη για να σας παρέχει άμεση εξυπηρέτηση και συμβουλές ειδικών.

 • Τηλεφωνική υποστήριξη: Η ομάδα τεχνικής υποστήριξης είναι διαθέσιμη τηλεφωνικά για να απαντήσει στις ερωτήσεις σας και να παρέχει συμβουλές αντιμετώπισης προβλημάτων.
 • Επιτόπια υποστήριξη: Εάν ο βραχίονας ρομπότ συγκόλλησης χρειάζεται πιο εκτεταμένη συντήρηση ή επισκευή, μπορούμε να στείλουμε έναν τεχνικό στην τοποθεσία σας για επιτόπια υποστήριξη.
 • Ηλεκτρονική υποστήριξη: Η ηλεκτρονική μας πύλη υποστήριξης παρέχει πρόσβαση σε εγχειρίδια προϊόντων, οδηγούς αντιμετώπισης προβλημάτων και άλλους πόρους.
 • Ανταλλακτικά: Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών για τη συγκόλληση βραχιόνων ρομπότ, ώστε να μπορείτε να αντικαθιστάτε γρήγορα και εύκολα τυχόν σπασμένα ή κατεστραμμένα εξαρτήματα.

Εάν έχετε κάποια ερώτηση ή πρόβλημα με τον βραχίονα ρομπότ συγκόλλησης, επικοινωνήστε με την ομάδα τεχνικής υποστήριξης σήμερα.


Συσκευασία και αποστολή:

Η συσκευασία και η αποστολή του Welding Robot Arm περιλαμβάνει:

 • Ο βραχίονας ρομπότ είναι συσκευασμένος σε κουτί κατασκευασμένο από χαρτόνι βαρέως τύπου με ένθετο αφρού για επιπλέον προστασία.
 • Όλα τα μέρη είναι καλά στερεωμένα μέσα στο κουτί με ταινία συσκευασίας.
 • Το κουτί φέρει ετικέτα με το όνομα, τον αριθμό μοντέλου και τη διεύθυνση αποστολής του προϊόντος.
 • Στη συνέχεια, το κουτί σφραγίζεται με πλαστική μεμβράνη για να το προστατεύει από τα στοιχεία κατά τη διάρκεια της αποστολής.
 • Στη συνέχεια το κουτί τοποθετείται σε μεγαλύτερο κουτί για πρόσθετη προστασία.
 • Στη συνέχεια, το μεγαλύτερο κουτί σφραγίζεται με ταινία συσκευασίας και επισημαίνεται με τη διεύθυνση αποστολής.
 • Στη συνέχεια, το κουτί αποστέλλεται στον πελάτη μέσω ενός αξιόπιστου παρόχου αποστολής.

Συνιστώμενα προϊόντα