Συνεργάσιμο ωφέλιμο φορτίο Cobot G05 5kg ρομπότ CNGBS με τη ρομποτική πένσα Schunk για το χειρισμό συνελεύσεων

Τόπος καταγωγής Κίνα
Μάρκα CNGBS
Αριθμό μοντέλου G05
Ποσότητα παραγγελίας min 1
Τιμή 10000~15000
Συσκευασία λεπτομέρειες Με το ξύλινο κιβώτιο
Χρόνος παράδοσης 5-8 εβδομάδα
Όροι πληρωμής T/T
Δυνατότητα προσφοράς 30 PC/30 - ημέρα

Με ελάτε σε επαφή με δωρεάν δείγματα και δελτία.

Whatsapp:0086 18588475571

wechat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Εάν έχετε οποιαδήποτε ανησυχία, παρέχουμε τη 24ωρη σε απευθείας σύνδεση βοήθεια.

x
Λεπτομέρειες
Μοντάρισμα ρομπότ Οποιοσδήποτε προσανατολισμός Προσιτότητα 950 χιλ.
Προγραμματισμός Διδάξτε το κρεμαστό κόσμημα ή το λογισμικό PC Αριθμός αξόνων 6
Πιστοποιητικό CE Ωφέλιμο φορτίο Max: 5 κλ
βάρος ρομπότ 28 κιλά Ταχύτητα Μέχρι 2,2 M/s
Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Περιγραφή προϊόντος:

Με τα ρομπότ CNGBS, το επιπλέον κόστος της ασφαλούς λειτουργίας έχει εξαντληθεί, όπως απαιτείται με τα παραδοσιακά ρομπότ.Η υψηλή συνεργατική τους απόδοση εγγυάται την ασφάλεια του προσωπικού, των τεμαχίων εργασίας και του εξοπλισμού παραγωγής καθώς σταματά την προστασία των εκπομπών αμέσως μόλις αισθανθεί αντίσταση.

Η ευκολία εγκατάστασης είναι ένα πρόσθετο πλεονέκτημα αυτού του τύπου ρομπότ, καθώς μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε γωνία και να εγκατασταθεί οπουδήποτε με ελάχιστη διακοπή στις γραμμές παραγωγής.Επιπλέον, η αναδιάταξη πραγματοποιείται σε σύντομο χρονικό διάστημα τόσο μεγάλο για την παραγωγή μικρού κύκλου και τους μετασχηματισμούς αυτοματισμού.

Η λειτουργία ρομπότ CNGBS έχει επίσης τα πλεονεκτήματά της με διδασκαλίες που μαθαίνονται εύκολα με το μονοπάτι του βραχίονα να κατευθύνεται προς το επιθυμητό αποτέλεσμα ή τροχιά.Η ανάπτυξη ακόμη και των πιο βασικών προγραμμάτων όπως το pick and place μπορεί να επιτευχθεί σε μόλις 10 λεπτά.

Η βιομηχανική επικοινωνία EtherCAT του ελεγκτή και του ρομπότ προσφέρει εξαιρετική απόδοση ελέγχου και ισχυρές δυνατότητες κατά των παρεμβολών, καθιστώντας τον έναν γρήγορο και αξιόπιστο δίαυλο επικοινωνίας.

 

Χαρακτηριστικά:

ΕΝΑσυνεργατικό ρομπότ, ήcobot, είναι ένα ρομπότ ειδικά σχεδιασμένο για να αλληλεπιδρά και να εργάζεται με ανθρώπους.Τα Cobot μοιράζονται τον χώρο εργασίας με τους ανθρώπους και είναι προγραμματισμένα να εκτελούν εργασίες με συνεργατικό τρόπο.Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά βιομηχανικά ρομπότ, τα cobots κατασκευάζονται μεενσωματωμένα χαρακτηριστικά ασφαλείαςόπωςαίσθηση δύναμηςκαιπαρακολούθηση ταχύτητας.Επιπλέον, αυτά τα χαρακτηριστικά ασφαλείας καθιστούν δυνατή τη χρήση cobot χωρίς καμία ανάγκη για φυσικά εμπόδια.

Επιπλέον, τα cobots είναι εξαιρετικάεύκολος στον προγραμματισμόκαι μπορεί να είναιαναδιαμορφώθηκε γρήγοραγια την εκτέλεση διαφορετικών εργασιών.Αυτό κάνει τα cobots μια ιδανική και ευέλικτη λύση για διαφορετικές εργασίες και εφαρμογές.Επιπλέον, τα cobot είναι ικανά να αυξήσουν την παραγωγικότητα και την αποδοτικότητα των χώρων εργασίας, ενώ ταυτόχρονα μειώνουν τους κινδύνους τραυματισμών και κόπωσης στο χώρο εργασίας.

 

Τεχνικές παράμετροι:

Παράμετροι Λεπτομέριες
Πιστοποιητικό CE
Ταξινόμηση IP IP54
Εγγύηση 1 χρόνος
Ταχύτητα Έως 2,2 M/s
Εφαρμογή Επιλογή θέσης, συγκόλληση, παλετοποίηση, χειρισμός, συναρμολόγηση
Επαναληψιμότητα ±0,05mm/±0,03mm (υπό κανονικές συνθήκες)
Φθάνω 950 mm
Προγραμματισμός Διδάξτε λογισμικό κρεμαστό ή υπολογιστή
Τοποθέτηση ρομπότ Οποιοσδήποτε προσανατολισμός
Βάρος ρομπότ 28 κιλά
 

Εφαρμογές:

Τα Cobots έχουν πολλές χρήσεις σε διαφορετικούς κλάδους, που κυμαίνονται από την κατασκευή έως την υγειονομική περίθαλψη και την εφοδιαστική και τη γεωργία.Στον κατασκευαστικό τομέα, τα cobots μπορούν να αναλάβουν ρόλους όπως η συναρμολόγηση, η συσκευασία και ο ποιοτικός έλεγχος.Στην υγειονομική περίθαλψη, τα cobots μπορούν να βοηθήσουν στις ασκήσεις ανύψωσης και αποκατάστασης ασθενών.Στην εφοδιαστική, τα cobots είναι ανεκτίμητα όταν πρόκειται για την παραλαβή και τη συσκευασία παραγγελιών.Και τέλος, τα cobots στον αγροτικό τομέα μπορούν να βοηθήσουν στη φύτευση και τη συγκομιδή.
Συνολικά, τα cobot παρέχουν έναν εξαιρετικό συνδυασμό ασφάλειας και ευελιξίας, καθιστώντας τα κορυφαία επιλογή για εταιρείες και άτομα που χρειάζονται συγκεκριμένες εργασίες.Όχι μόνο αυτό, αλλά απελευθερώνουν ανθρώπινο δυναμικό για να επικεντρωθεί σε πιο δημιουργική και περίπλοκη εργασία.

 

Υποστήριξη και Υπηρεσίες:

Τεχνική Υποστήριξη και Εξυπηρέτηση για Συνεργατικά Ρομπότ

Παρέχουμε τεχνική υποστήριξη και υπηρεσίες για το Collaborative Robot, συμπεριλαμβανομένων:

 • 24/7 online υποστήριξη και υπηρεσίες
 • Τεχνική υποστήριξη και υπηρεσίες επιτόπου
 • Εξ αποστάσεως τεχνική υποστήριξη και υπηρεσίες
 • Υπηρεσίες περιοδικής συντήρησης
 • Ενημερώσεις λογισμικού και υλικολογισμικού
 • Υπηρεσίες εκπαίδευσης
 

Συσκευασία και αποστολή:

Συσκευασία και αποστολή για συνεργατικό ρομπότ

Το συνεργατικό ρομπότ παραδίδεται σε δύο διαφορετικές συσκευασίες, ανάλογα με το μέγεθος του ρομπότ και τα αξεσουάρ.Τα υλικά συσκευασίας που χρησιμοποιούνται είναι χαρτόκουτα και ξύλινες θήκες.

Μικρό συνεργατικό ρομπότ

Ένα μικρό συνεργατικό ρομπότ αποστέλλεται σε χάρτινο κουτί, με όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την εγκατάσταση.Το κουτί είναι καλά συσκευασμένο για να αποφευχθεί οποιαδήποτε ζημιά κατά τη μεταφορά.Το κουτί περιλαμβάνει:

 • Το ρομπότ
 • Ελεγκτής
 • Εξαρτήματα εγκατάστασης
 • Εγχειρίδιο χρήστη
Μεγάλο συνεργατικό ρομπότ

Μεγάλο συνεργατικό ρομπότ αποστέλλεται σε ξύλινη θήκη.Η θήκη είναι καλά συσκευασμένη για να διασφαλίζεται η ασφάλεια του ρομπότ κατά τη μεταφορά.Η υπόθεση περιλαμβάνει:

 • Το ρομπότ
 • Ελεγκτής
 • Εξαρτήματα εγκατάστασης
 • Εγχειρίδιο χρήστη
 • Καλώδια ρεύματος
Συνιστώμενα προϊόντα