Συνεργάσιμο ωφέλιμο φορτίο Cobot ρομπότ 5kg CNGBS G05 Cobot με τη μαλακή πένσα Onrobot για την επιλογή και τη θέση

Τόπος καταγωγής Κίνα
Μάρκα CNGBS
Αριθμό μοντέλου G05
Ποσότητα παραγγελίας min 1
Τιμή 10000~15000
Συσκευασία λεπτομέρειες Με το ξύλινο κιβώτιο
Χρόνος παράδοσης 5-8 εβδομάδα
Όροι πληρωμής T/T
Δυνατότητα προσφοράς 30 PC/30 - ημέρα

Με ελάτε σε επαφή με δωρεάν δείγματα και δελτία.

Whatsapp:0086 18588475571

wechat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Εάν έχετε οποιαδήποτε ανησυχία, παρέχουμε τη 24ωρη σε απευθείας σύνδεση βοήθεια.

x
Λεπτομέρειες
Μοντάρισμα ρομπότ Οποιοσδήποτε προσανατολισμός βάρος ρομπότ 28 κιλά
Πιστοποιητικό CE Εξουσιοδότηση 1 έτος
Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος 110-240 VAC Προγραμματισμός Διδάξτε το κρεμαστό κόσμημα ή το λογισμικό PC
Αριθμός αξόνων 6 Όνομα Συνεργάσιμο ρομπότ CNGBS
Υψηλό φως

Συνεργάσιμο ρομπότ G05 cobot

,

συνεργάσιμο ρομπότ 5kg cobot

,

240VAC cobots στην κατασκευή

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

 

CNGBS G05 Συνεργατικό ρομπότ 5kg ωφέλιμου φορτίου Cobot με μαλακή λαβή Onrobot για επιλογή και τοποθέτηση

Περιγραφή προϊόντος:

Ασφαλέστερη εργασία

Με τα ρομπότ CNGBS, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για θέματα ασφάλειας σε αντίθεση με τα παραδοσιακά ρομπότ.Εξοπλισμένα με υψηλές συνεργατικές δυνατότητες, αυτά τα ρομπότ είναι σε θέση να κάνουν μια άμεση προστατευτική στάση όταν ανιχνευτεί οποιαδήποτε αντίσταση - διασφαλίζοντας την ασφάλεια των εργαζομένων, των εξαρτημάτων εργασίας και οποιουδήποτε άλλου εξαρτήματος εξοπλισμού παραγωγής.

Πιο ευέλικτη ανάπτυξη

Τα ρομπότ CNGBS μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιαδήποτε γωνία και να τοποθετηθούν εύκολα οπουδήποτε χωρίς να παρεμποδίζουν τη γραμμή παραγωγής.Επιπλέον, η επανατοποθέτηση αυτών των ρομπότ απαιτεί μόνο πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, καθιστώντας τα την τέλεια επιλογή για αυτοματοποίηση μικρών παρτίδων, προσαρμοσμένη και μικρού κύκλου παραγωγής.

Ευκολότερη λειτουργία

Η ευκολία χειρισμού αυτών των ρομπότ είναι απαράμιλλη - ο προγραμματισμός είναι τόσο απλός όσο η μετακίνηση του βραχίονα στην επιθυμητή θέση ή τροχιά.Αυτό μειώνει τον απαιτούμενο χρόνο προγραμματισμού σε μόλις 10 λεπτά για ένα πρόγραμμα επιλογής και θέσης.

Γρήγορη, σταθερή επικοινωνία διαύλου Ether CAT

Ο ελεγκτής και η άρθρωση ρομπότ χρησιμοποιούν μια βιομηχανική επικοινωνία EtherCAT, επιτρέποντάς τους να διατηρούν εξαιρετική απόδοση ελέγχου και να έχουν καλύτερη ικανότητα χειρισμού παρεμβολών.Αυτό επιτρέπει επίσης στο σύστημα να πραγματοποιεί διαγνωστικά σε πραγματικό χρόνο και έχει υψηλό επίπεδο επαναληψιμότητας.

 

Χαρακτηριστικά:

ΕΝΑcobotείναι ένας τύποςσυνεργατικό ρομπότειδικά σχεδιασμένο για να λειτουργεί με απόλυτη ασφάλεια δίπλα σε ανθρώπους.Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά βιομηχανικά ρομπότ, τα cobot είναι εξοπλισμένα με ενσωματωμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως ανίχνευση δύναμης και παρακολούθηση ταχύτητας που τους επιτρέπουν να λειτουργούν με ασφάλεια χωρίς να απαιτούνται φυσικά εμπόδια.Μέσω της ευκολίας προγραμματισμού και της ευελιξίας στη διαμόρφωσή τους, τα cobot είναι σε θέση να ταιριάζουν και να εκπληρώνουν μια ποικιλία εργασιών και υπηρεσιών.Επιπλέον, τα cobots έχουν τη δυνατότητα να αυξήσουν την παραγωγικότητα και την αποτελεσματικότητα, καθώς και να μειώσουν τον κίνδυνο τραυματισμών στο χώρο εργασίας και κόπωσης.

 

Τεχνικές παράμετροι:

Παράμετρος αξία
Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος 110-240 VAC
Ταχύτητα Έως 2,2 M/s
Πιστοποιητικό CE
Εφαρμογή Επιλογή θέσης, συγκόλληση, παλετοποίηση, χειρισμός, συναρμολόγηση
Επαναληψιμότητα ±0,05mm/±0,03mm (υπό κανονικές συνθήκες)
Βάρος ρομπότ 28 κιλά
Ονομα Συνεργατικό ρομπότ CNGBS
Ταξινόμηση IP IP54
Προγραμματισμός Διδάξτε λογισμικό κρεμαστό ή υπολογιστή
Τοποθέτηση ρομπότ Οποιοσδήποτε προσανατολισμός
 

Εφαρμογές:

Τα cobot χρησιμοποιούνται ευρέως σε μια ποικιλία βιομηχανιών όπως η μεταποίηση, η υγειονομική περίθαλψη, η εφοδιαστική και η γεωργία.Στην κατασκευή, τα cobots είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για την εκτέλεση εργασιών όπως η συναρμολόγηση, η συσκευασία και ο ποιοτικός έλεγχος.Ενώ στην υγειονομική περίθαλψη, τα cobots μπορούν να βοηθήσουν με ασκήσεις ανύψωσης και αποκατάστασης ασθενών, ενώ στην επιμελητεία είναι ιδανικά για την παραλαβή και τη συσκευασία παραγγελιών.Η γεωργία είναι ένας άλλος τομέας όπου τα cobot έρχονται από μόνα τους και μπορούν να εκτελέσουν εργασίες όπως φύτευση και συγκομιδή.

Συνολικά, τα cobots είναι μια αξιόπιστη και οικονομικά αποδοτική λύση που βελτιώνει την αποδοτικότητα, ενώ μειώνει την ανάγκη για ανθρώπινη εργασία.Δεν είναι μόνο μια ασφαλής επιλογή, είναι επίσης εξαιρετικά ευέλικτα, γεγονός που επιτρέπει στους ανθρώπους να στρέφουν την εστίασή τους σε πιο δημιουργικές και σύνθετες εργασίες.

 

Υποστήριξη και Υπηρεσίες:

Συνεργατική τεχνική υποστήριξη και εξυπηρέτηση ρομπότ

Παρέχουμε τεχνική υποστήριξη και υπηρεσίες για τα προϊόντα Collaborative Robot.Η ομάδα των ειδικών μας είναι διαθέσιμη για να απαντήσει στις ερωτήσεις σας και να παρέχει βοήθεια για την αντιμετώπιση προβλημάτων.Προσφέρουμε επίσης μια ποικιλία πόρων, όπως διαδικτυακά σεμινάρια, για να σας βοηθήσουμε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα προϊόντα μας.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή χρειάζεστε βοήθεια, επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας την ηλεκτρονική φόρμα επικοινωνίας ή τηλεφωνικά.Δεσμευόμαστε να παρέχουμε έγκαιρη και ακριβή τεχνική υποστήριξη και υπηρεσίες για τα προϊόντα μας Collaborative Robot.

 

Συσκευασία και αποστολή:

Συσκευασία και αποστολή για συνεργατικό ρομπότ

Η συσκευασία και η αποστολή ενός συνεργατικού ρομπότ απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή λόγω των ευαίσθητων μερών του.Ο χειρισμός του πρέπει να γίνεται με προσοχή και ακρίβεια για να διασφαλιστεί η ασφαλής άφιξη του ρομπότ στον προορισμό του.

Βήματα για τη συσκευασία και την αποστολή ενός συνεργατικού ρομπότ
  1. Προετοιμάστε το ρομπότ αποσυνδέοντας τυχόν πηγές ρεύματος και αφαιρώντας τυχόν χαλαρά μέρη.Τυλίξτε με ασφάλεια όλα τα εκτεθειμένα καλώδια και τους συνδέσμους.
  2. Συσκευάστε το ρομπότ σε ένα κουτί που παρέχει αρκετή αντικραδασμική προστασία για να προστατεύει τα ευαίσθητα μέρη του ρομπότ.Τοποθετήστε το ρομπότ στο κουτί στην όρθια θέση του και σφραγίστε το κουτί.
  3. Επισυνάψτε μια ετικέτα στο πλαίσιο που δηλώνει ξεκάθαρα το περιεχόμενο και τον προορισμό.
  4. Στερεώστε το κουτί σε μια παλέτα για αποστολή.
  5. Στείλτε το ρομπότ χρησιμοποιώντας την κατάλληλη μέθοδο αποστολής.
  6.  
Συνιστώμενα προϊόντα