Άξονας προστατευτικών καλύψεων KR16 R1610 6 ρομπότ KUKA με προσαρμοσμένη τη CNGBS κάλυψη κοστουμιών ρομπότ προστατευτική

Τόπος καταγωγής Κίνα
Μάρκα KUKA
Αριθμό μοντέλου KR16 R1610
Ποσότητα παραγγελίας min 1
Τιμή 25000~30000
Συσκευασία λεπτομέρειες Με το ξύλινο κιβώτιο
Χρόνος παράδοσης 5-8 εβδομάδα
Όροι πληρωμής T/T
Δυνατότητα προσφοράς 30 PC/30 - ημέρα

Με ελάτε σε επαφή με δωρεάν δείγματα και δελτία.

Whatsapp:0086 18588475571

wechat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Εάν έχετε οποιαδήποτε ανησυχία, παρέχουμε τη 24ωρη σε απευθείας σύνδεση βοήθεια.

x
Λεπτομέρειες
Επανάληψη ±0.04mm Ταχύτητα 2.2m/s
Εγκατάσταση Πάτωμα, τοίχος, κλίση και οροφή Βάρος 245Kg
Ωφέλιμο φορτίο 16KG Προσιτότητα 1612 χιλ.
Εφαρμογή Ένωση, χειρισμός, συνέλευση, Palletizing Άξονες 6
Υψηλό φως

Προστατευτικές καλύψεις kr16 ρομπότ

,

Προστατευτικές καλύψεις r1610 ρομπότ

,

6 προστατευτικές καλύψεις ρομπότ άξονα

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Περιγραφή προϊόντος:

KUKA KR16 R1610 Industrial Robot Arm 6 Axis With CNGBS Customized Robot Protective Suit Coll

οKUKA KR16 R1610Το ρομπότ προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα για τον βιομηχανικό αυτοματισμό.Το υψηλό ωφέλιμο φορτίο έως και 16 κιλά, σε συνδυασμό με τη σχεδίαση έξι αξόνων, του δίνουν την ευελιξία και την ακρίβεια να χειρίζεται αποτελεσματικά εργασίες όπως ο χειρισμός υλικών, η παραλαβή και η συναρμολόγηση.Επιπλέον, το συμπαγές του μέγεθος εξοικονομεί χώρο δαπέδου, ώστε να είναι κατάλληλο για κατασκευαστές που αναζητούν τρόπους βελτιστοποίησης των γραμμών παραγωγής τους.Επιπλέον, το προηγμένο σύστημα ελέγχου κίνησης του επιτρέπει την ακρίβεια και την επαναληψιμότητα και η φιλική προς το χρήστη διεπαφή προγραμματισμού απλοποιεί την ενσωμάτωση στις διαδικασίες παραγωγής.Επιπλέον, ο προσεγμένος ενεργειακά αποδοτικός σχεδιασμός του μειώνει την κατανάλωση ενέργειας και το λειτουργικό κόστος, καθιστώντας το μια αποτελεσματική επιλογή για τις επιχειρήσεις.Είναι επίσης κατασκευασμένο για να αντέχει τη μακροχρόνια χρήση με ελάχιστη συντήρηση.Συμπερασματικά, το KUKA KR16 R1610 είναι μια εξαιρετική επιλογή ρομπότ για βιομηχανικούς αυτοματισμούς, παρέχοντας απόδοση, ευελιξία και αποδοτικότητα για τη βελτίωση των διαδικασιών παραγωγής.

 

Χαρακτηριστικά:

οKUKA KR16 R1610είναι ένα ευέλικτο ρομπότ με δυνατότητες βιομηχανικού αυτοματισμού.Έχει υψηλή χωρητικότητα ωφέλιμου φορτίουέως 16 κιλάκαι σχεδίαση έξι αξόνων γιαευελιξία και ακρίβεια.Έτσι, μπορεί να χειριστεί διάφορες εφαρμογές, όπως χειρισμό υλικών, pick-and-place και συναρμολόγηση.Τουσυμπαγής σχεδιασμόςεξοικονομεί χώρο στο δάπεδο και το προηγμένο σύστημα ελέγχου κίνησης του εξασφαλίζει ακρίβεια και επαναληψιμότητα.

Επιπλέον, αυτό το ρομπότ είναι εξοπλισμένο με το πατενταρισμένο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της KUKAΤεχνολογία SafeOperation.Αυτή η τεχνολογία διασφαλίζει ασφαλείς και αποτελεσματικές λειτουργίες, καιενεργειακά αποδοτικός σχεδιασμόςμειώνει την κατανάλωση ενέργειας και το λειτουργικό κόστος.Ανθεκτικό και αξιόπιστοΗ κατασκευή ενισχύει τη μακροπρόθεσμη απόδοση χωρίς πολλή συντήρηση.Επιπλέον, του ρομπότφιλική προς το χρήστη διεπαφή προγραμματισμούκάνει την ενοποίηση με τις διαδικασίες παραγωγής απλή.

Συνολικά, το KUKA KR16 R1610 είναι μια εξαιρετική επιλογή για βιομηχανικούς αυτοματισμούς.Το κάνει προσφέρονταςυψηλή απόδοση, ευελιξίακαι αποτελεσματικότητα για τη βελτιστοποίηση της παραγωγής.

 

Τεχνικές παράμετροι:

Ιδιοκτησία αξία
Ονομα Βραχίονας ρομπότ συγκόλλησης
Μοντέλο KUKA KR16 R1610
Φορτίο επί πληρωμή 16 κιλά
Ταχύτητα 2,2 m/s
Εγκατάσταση Δάπεδο, τοίχος, κλίση και οροφή
Φθάνω 1612 χιλιοστά
Επαναληψιμότητα ±0,04 χλστ
Επίπεδο Προστασίας IP65
Ιχνος 430,5mm x 370mm
Κατάσταση Νέος
 

Εφαρμογές:

οKUKA KR16 R1610Το ρομπότ είναι μια εξαιρετική επιλογή για εφαρμογές βιομηχανικού αυτοματισμού.Τουυψηλή χωρητικότητα ωφέλιμου φορτίου και σχεδιασμός έξι αξόνωντο καθιστούν εξαιρετικά αποδοτικό για δραστηριότητες χειρισμού υλικών, συλλογής και τοποθέτησης και συναρμολόγησης.Το εξελιγμένο σύστημα ελέγχου κίνησης του ρομπότ παρέχει ακρίβεια και επαναληψιμότητα, ιδανικό για ακριβείς και ευέλικτες λειτουργίες.Επιπλέον, το KR16 R1610 έχει σχεδιαστεί με συμπαγή σχεδιασμό και φιλική προς το χρήστη διεπαφή προγραμματισμού, τα οποία καθιστούν εύκολη την ενσωμάτωση του ρομπότ σε διάφορες διαδικασίες παραγωγής.Επιπλέον, το ρομπότ είναι εξοπλισμένο με την τεχνολογία SafeOperation της KUKA, διασφαλίζοντας ασφαλείς και αποτελεσματικές λειτουργίες.Το πιο σημαντικό, η ενεργειακά αποδοτική κατασκευή του είναι αποτελεσματική στη μείωση τόσο της κατανάλωσης ενέργειας όσο και του λειτουργικού κόστους, ενώ η ισχύς και η αξιοπιστία του εγγυώνται μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Για όλους αυτούς τους λόγους, το KUKA KR16 R1610 είναι μια ιδανική λύση, που προσφέρει υψηλές επιδόσεις, ευελιξία και αποδοτικότητα, και επομένως υπόσχεται βελτιωμένες διαδικασίες παραγωγής.

 

Υποστήριξη και Υπηρεσίες:

Τεχνική υποστήριξη και σέρβις βραχίονα ρομπότ συγκόλλησης

Η ομάδα μας είναι διαθέσιμη για να παρέχει τεχνική υποστήριξη και σέρβις για τον βραχίονα ρομπότ συγκόλλησης.Παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, όπως αντιμετώπιση προβλημάτων, συντήρηση, επισκευές και αναβαθμίσεις.

Αντιμετώπιση προβλημάτων

Θα συνεργαστούμε μαζί σας για να εντοπίσουμε την πηγή τυχόν προβλημάτων που ενδέχεται να αντιμετωπίζετε και να παρέχουμε τις απαραίτητες λύσεις.Η ομάδα μας είναι πολύ έμπειρη και σε θέση να παρέχει βοήθεια και συμβουλές τηλεφωνικά ή αυτοπροσώπως εάν χρειαστεί.

Συντήρηση

Προσφέρουμε προγραμματισμένες υπηρεσίες συντήρησης βραχιόνων ρομπότ συγκόλλησης.Θα επιθεωρήσουμε τον εξοπλισμό σας για τυχόν απαιτούμενες επισκευές ή συντήρηση και θα παρέχουμε τις απαραίτητες υπηρεσίες για να διατηρήσουμε την ομαλή λειτουργία του συστήματός σας.

Επισκευές και αναβαθμίσεις

Εάν χρειάζεστε επισκευές ή αναβαθμίσεις, μπορούμε να παρέχουμε τις απαραίτητες υπηρεσίες.Θα συνεργαστούμε μαζί σας για να εντοπίσουμε την πηγή του προβλήματος και να παρέχουμε τις απαραίτητες επισκευές ή αναβαθμίσεις.Προσφέρουμε επίσης υπηρεσίες εκπαίδευσης για να σας βοηθήσουμε να μάθετε τη σωστή χρήση και συντήρηση του βραχίονα ρομπότ συγκόλλησης.

 

Συσκευασία και αποστολή:

Συσκευασία και αποστολή για βραχίονα ρομπότ συγκόλλησης:

  • Ο βραχίονας ρομπότ θα τυλιχτεί με ένα μαλακό υλικό, όπως περιτύλιγμα με φυσαλίδες για προστασία από τυχόν γρατσουνιές.
  • Ο βραχίονας ρομπότ θα τοποθετηθεί σε κουτί με κατάλληλα προστατευτικά υλικά όπως φελιζόλ.
  • Το κουτί θα σφραγιστεί καλά με ταινία.
  • Το κουτί θα φέρει ετικέτα με τα περιεχόμενα της συσκευασίας, το όνομα και τη διεύθυνση του πελάτη και τα στοιχεία της εταιρείας αποστολής.
  • Το κουτί θα αποσταλεί στον πελάτη μέσω υπηρεσίας αποστολής.

 

Σχετικά με εμάς:

 

Η Xiangjing (Shanghai) Mechanical and Electrical Tech Co., Ltd. είναι η υποεταιρία της Dr. Industry Group Co, Ltd. που ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2015.
Εστιάζουμε στον διακριτό βιομηχανικό αυτοματισμό και στον βιομηχανικό αυτοματισμό διεργασιών και μπορούμε να σχεδιάσουμε, να αναπτύξουμε, να εγκαταστήσουμε, να δοκιμάσουμε, να εντοπίσουμε σφάλματα βιομηχανικού δοκιμαστικού ρομπότ, τις μονάδες του και τα σχετικά εξαρτήματά του, όπως εξαρτήματα, συσκευή μετάδοσης, συσκευή εντοπισμού θέσης και σύστημα ελέγχου. δείτε ρομπότ συγκόλλησης, ρομπότ βαφής με ψεκασμό, ρομπότ μεταφοράς και ρομπότ λείανσης.Έχουμε παράσχει πολλές αναφορές για τη βιομηχανία αυτοματισμών στην Κίνα.
Εν τω μεταξύ είμαστε αντιπρόσωπος των βιομηχανικών δοκιμαστικών ρομπότ KUKA, ABB, Yaskawa, Fanuc, OTC.Είμαστε ο σημαντικός συνεργάτης τους στην αγορά της Κίνας, έχουμε περισσότερους από 20 μηχανικούς με πλούσια εμπειρία, οι οποίοι είχαν εργαστεί για την ABB ή την KUKA περισσότερα από 10 χρόνια. Εν τω μεταξύ, ο Δρ.Η Industry Group μπορεί να παρέχει εκπαίδευση ρομπότ ABB και KUKA για τον πελάτη μας, υπάρχουν εβδομαδιαία μαθήματα κατάρτισης. Η Xiangjing έχει δύο ομάδες, η μία είναι για διακριτούς βιομηχανικούς αυτοματισμούς και η άλλη για βιομηχανικούς αυτοματισμούς διεργασιών με πλούσια εμπειρία.Θα είμαστε ο καλύτερος συνεργάτης σας.

 

FAQ:

 

Q. Πόσο καιρό θα χρειαστείτε πριν από την παράδοση;
Α: Έχουμε πολλά κοινά μοντέλα σε απόθεμα, έτσι ώστε να μπορούμε να παραδώσουμε τα αγαθά πολύ σύντομα (λιγότερο από 3 ημέρες).
Ε. Ποιος είναι ο όρος πληρωμής σας;
Α: Κανονικά T/T 30% εκ των προτέρων, το υπόλοιπο πρέπει να πληρωθεί πριν από την παράδοση, Υποστηρίζουμε επίσης την εμπορική διασφάλιση, O/A.
Ε: Τι είναι η Διασφάλιση Εμπορίου;
A: Η διασφάλιση εμπορίου είναι μια δωρεάν υπηρεσία από την Alibaba.com που έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει στη δημιουργία εμπιστοσύνης μεταξύ αγοραστών και προμηθευτών. Η διασφάλιση εμπορίου βοηθά τους αγοραστές σε περίπτωση διαφωνίας σχετικά με την αποστολή και την ποιότητα.
Ε: Η Trade Assurance χρεώνει τέλη;
Α: Όχι. Το Trade Assurance είναι δωρεάν τόσο για αγοραστές όσο και για προμηθευτές