Προστατευτικές καλύψεις KUKA KR 210 ρομπότ CNGBS βιομηχανικές καλύψεις ρομπότ βραχιόνων ρομπότ R2700

Τόπος καταγωγής Κίνα
Μάρκα KUKA
Αριθμό μοντέλου KR 210 R2700
Ποσότητα παραγγελίας min 1
Τιμή 25000~30000
Συσκευασία λεπτομέρειες Με το ξύλινο κιβώτιο
Χρόνος παράδοσης 5-8 εβδομάδα
Όροι πληρωμής T/T
Δυνατότητα προσφοράς 30 PC/30 - ημέρα

Με ελάτε σε επαφή με δωρεάν δείγματα και δελτία.

Whatsapp:0086 18588475571

wechat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Εάν έχετε οποιαδήποτε ανησυχία, παρέχουμε τη 24ωρη σε απευθείας σύνδεση βοήθεια.

x
Λεπτομέρειες
Επανάληψη ±0,06 χλστ Εξουσιοδότηση 1 έτος
Τύπος βιομηχανικός βραχίονας ρομπότ Προστατευτικό επίπεδο IP65
Πρότυπο KUKA KR 210 R2700-2 Άξονες 6
Εφαρμογή Palletizing/ένωσης χειρισμός Ελεγκτής KR C5 KR C4
Υψηλό φως

Προστατευτικές καλύψεις ρομπότ CNGBS

,

Προστατευτικές καλύψεις ρομπότ KUKA

,

R2700 προστασία κάλυψης ρομπότ

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Περιγραφή προϊόντος:

CNGBS Robot Protective Suits With KUKA KR 210 R2700 Industrial Robot Robot Covers Customized Manufacturer

Το ρομπότ KUKA KR 210 R2700 είναι γνωστό για τουψηλή ταχύτητα και ακρίβεια, που το καθιστούν έναν από τους κορυφαίους διεκδικητές στην αγορά βιομηχανικών ρομπότ.Όσον αφορά την ταχύτητα, μπορεί να φτάσει σε ταχύτητες έως και2,8 μέτρα ανά δευτερόλεπτο,καθιστώντας το ικανό να ολοκληρώνει αποτελεσματικά εργασίες σε χρόνο μηδέν.Η ακρίβειά του είναι επίσης αξιοσημείωτη, με την επαναληψιμότητα του± 0,06 mm,παρέχοντας ακριβή και συνεπή αποτελέσματα.

Σε σύγκριση με άλλα βιομηχανικά ρομπότ, το ρομπότ KUKA KR 210 R2700 είναι ένα από τα ταχύτερα και πιο ακριβή.Ωστόσο, η ταχύτητα και η ικανότητα ακρίβειας ενός ρομπότ εξαρτώνται από το σχεδιασμό, τον προγραμματισμό και την προβλεπόμενη εφαρμογή του.Αυτό σημαίνει ότι άλλα βιομηχανικά ρομπότ μπορεί να έχουν διαφορετικές προδιαγραφές, καθιστώντας τα πιο κατάλληλα για συγκεκριμένες εργασίες ή βιομηχανίες.

 

Χαρακτηριστικά:

Το ρομπότ KUKA KR 210 R2700 διαθέτει πολλές προηγμένες δυνατότητες που το καθιστούν ιδανικό για βιομηχανικούς αυτοματισμούς.Ο μεγάλος φάκελος εργασίας, ο σχεδιασμός έξι αξόνων και η υψηλή χωρητικότητα ωφέλιμου φορτίου του επιτρέπουν να δέχεται βαριά φορτία και να έχει πρόσβαση σε δυσπρόσιτους χώρους.Επιπλέον, το ρομπότ είναι πολύ ευέλικτο και αποτελεσματικό λόγω του προηγμένου συστήματος ελέγχου και των δυνατοτήτων προγραμματισμού του.

Επιπλέον, το ρομπότ KUKA KR 210 R2700 έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τη φιλικότητα προς το χρήστη.Η εύχρηστη διεπαφή και τα βελτιωμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας το καθιστούν ασφαλές και βολικό στη λειτουργία του.Έτσι, αυτό το ρομπότ είναι ιδανική επιλογή για πολλές βιομηχανικές εφαρμογές.

 

Τεχνικές παράμετροι:

Παράμετρος αξία
Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος 200-240V
Φορτίο επί πληρωμή 275 κιλά
Υλικό Κράμμα αλουμινίου
Τσεκούρια 6 Άξονας
Επαναληψιμότητα ±0,06 χλστ
Επίπεδο προστασίας IP65
Τύπος Βιομηχανικός βραχίονας ρομπότ
Θέση τοποθέτησης Πάτωμα
Εφαρμογή Συγκόλληση/Παλετοποίηση/Χειρισμός
Κατάσταση Νέος
 

Εφαρμογές:

οΡομπότ KUKA KR 210 R2700είναι μια κορυφαία επιλογή για όσους αναζητούν μια αξιόπιστη και αποτελεσματική λύση για βιομηχανικούς αυτοματισμούς.Με την υψηλή χωρητικότητα ωφέλιμου φορτίου και την ακρίβειά του, είναι ιδανικό για ένα ευρύ φάσμα βιομηχανικών εφαρμογών όπως ο χειρισμός υλικών, η συναρμολόγηση, η συγκόλληση και η βαφή.Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και σε εφαρμογές βαρέως τύπου, όπως χυτήρια και σφυρηλάτηση.

Επιπλέον, το προηγμένο σύστημα ελέγχου και οι δυνατότητες προγραμματισμού του ρομπότ το καθιστούν ένα απίστευτα προσαρμόσιμο μηχάνημα, επιτρέποντάς του να χρησιμοποιείται σε διάφορες διαδικασίες παραγωγής χωρίς πολύ χρόνο διακοπής λειτουργίας.Συνολικά, αυτό το ρομπότ είναι ένα αξιόπιστο και παραγωγικό εργαλείο για μια ποικιλία βιομηχανιών.

 

Υποστήριξη και Υπηρεσίες:

Τεχνική υποστήριξη και υπηρεσίες βιομηχανικού βραχίονα ρομπότ

Η ομάδα μας είναι διαθέσιμη για να παρέχει ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη και υπηρεσίες για προϊόντα Industrial Robot Arm.Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών για να σας βοηθήσουμε με την εγκατάσταση, τη διαμόρφωση, τη συντήρηση και την αντιμετώπιση προβλημάτων του βιομηχανικού βραχίονα ρομπότ.

Εγκατάσταση

Παρέχουμε υπηρεσίες εγκατάστασης επιτόπου για να διασφαλίσουμε ότι ο βιομηχανικός βραχίονας ρομπότ σας έχει εγκατασταθεί και ρυθμιστεί σωστά.Οι τεχνικοί μας είναι έμπειροι στο χειρισμό όλων των τύπων ρομπότ και μπορούν να σας βοηθήσουν με οποιεσδήποτε ανάγκες εγκατάστασης μπορεί να έχετε.

Διαμόρφωση

Μπορούμε να διαμορφώσουμε τον βιομηχανικό βραχίονα ρομπότ για να καλύψει τις συγκεκριμένες ανάγκες σας.Οι τεχνικοί μας έχουν μεγάλη εμπειρία στη διαμόρφωση ρομπότ και μπορούν να σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο το ρομπότ σας.

Συντήρηση

Προσφέρουμε υπηρεσίες προληπτικής συντήρησης για να διατηρήσετε την ομαλή λειτουργία του βιομηχανικού βραχίονα ρομπότ.Οι τεχνικοί μας μπορούν να επιθεωρήσουν και να διαγνώσουν τυχόν προβλήματα προτού γίνουν σοβαρά, επιτρέποντάς σας να διατηρήσετε τη βέλτιστη απόδοση από το ρομπότ σας.

Αντιμετώπιση προβλημάτων

Εάν αντιμετωπίσετε προβλήματα με τον βραχίονα βιομηχανικού ρομπότ, η ομάδα μας είναι διαθέσιμη να παρέχει υπηρεσίες αντιμετώπισης προβλημάτων.Οι τεχνικοί μας μπορούν γρήγορα να εντοπίσουν και να διαγνώσουν τυχόν προβλήματα και να επαναφέρουν το ρομπότ σας σε λειτουργία σε χρόνο μηδέν.

 

Συσκευασία και αποστολή:

Συσκευασία και αποστολή για βιομηχανικό βραχίονα ρομπότ

Ο βραχίονας βιομηχανικού ρομπότ θα πρέπει να συσκευάζεται και να αποστέλλεται με ασφαλή τρόπο ώστε να διασφαλίζεται ότι δεν θα υποστεί καμία ζημιά κατά τη μεταφορά.Θα πρέπει να ληφθούν τα ακόλουθα βήματα για να διασφαλιστεί η σωστή συσκευασία και αποστολή του βιομηχανικού βραχίονα ρομπότ:

  • Ο βραχίονας του ρομπότ πρέπει να είναι καλά τυλιγμένος σε ένα προστατευτικό περιτύλιγμα με φυσαλίδες.
  • Ο βραχίονας ρομπότ πρέπει να τοποθετηθεί σε ένα κουτί από χαρτόνι που να είναι αρκετά ανθεκτικό ώστε να τον προστατεύει από οποιαδήποτε εξωτερική ζημιά.
  • Το κουτί πρέπει να σφραγίζεται καλά με ταινία συσκευασίας.
  • Το κουτί θα πρέπει να φέρει σαφή ετικέτα με τη διεύθυνση και τα στοιχεία επικοινωνίας του παραλήπτη.
  • Το κιβώτιο θα πρέπει να αποσταλεί χρησιμοποιώντας έναν αξιόπιστο μεταφορέα.

 

Σχετικά με εμάς:

 

Η Xiangjing (Shanghai) Mechanical and Electrical Tech Co., Ltd. είναι η υποεταιρία της Dr. Industry Group Co, Ltd. που ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2015.
Εστιάζουμε στον διακριτό βιομηχανικό αυτοματισμό και στον βιομηχανικό αυτοματισμό διεργασιών και μπορούμε να σχεδιάσουμε, να αναπτύξουμε, να εγκαταστήσουμε, να δοκιμάσουμε, να εντοπίσουμε σφάλματα βιομηχανικού δοκιμαστικού ρομπότ, τις μονάδες του και τα σχετικά εξαρτήματά του, όπως εξαρτήματα, συσκευή μετάδοσης, συσκευή εντοπισμού θέσης και σύστημα ελέγχου. δείτε ρομπότ συγκόλλησης, ρομπότ βαφής με ψεκασμό, ρομπότ μεταφοράς και ρομπότ λείανσης.Έχουμε παράσχει πολλές αναφορές για τη βιομηχανία αυτοματισμών στην Κίνα.
Εν τω μεταξύ είμαστε αντιπρόσωπος των βιομηχανικών δοκιμαστικών ρομπότ KUKA, ABB, Yaskawa, Fanuc, OTC.Είμαστε ο σημαντικός συνεργάτης τους στην αγορά της Κίνας, έχουμε περισσότερους από 20 μηχανικούς με πλούσια εμπειρία, οι οποίοι είχαν εργαστεί για την ABB ή την KUKA περισσότερα από 10 χρόνια. Εν τω μεταξύ, ο Δρ.Η Industry Group μπορεί να παρέχει εκπαίδευση ρομπότ ABB και KUKA για τον πελάτη μας, υπάρχουν εβδομαδιαία μαθήματα κατάρτισης. Η Xiangjing έχει δύο ομάδες, η μία είναι για διακριτούς βιομηχανικούς αυτοματισμούς και η άλλη για βιομηχανικούς αυτοματισμούς διεργασιών με πλούσια εμπειρία.Θα είμαστε ο καλύτερος συνεργάτης σας.

 

FAQ:

 

Q. Πόσο καιρό θα χρειαστείτε πριν από την παράδοση;

Α: Έχουμε πολλά κοινά μοντέλα σε απόθεμα, έτσι ώστε να μπορούμε να παραδώσουμε τα αγαθά πολύ σύντομα (λιγότερο από 3 ημέρες).

Ε. Ποιος είναι ο όρος πληρωμής σας;

Α: Κανονικά T/T 30% εκ των προτέρων, το υπόλοιπο πρέπει να πληρωθεί πριν από την παράδοση, Υποστηρίζουμε επίσης την εμπορική διασφάλιση, O/A.
Ε: Τι είναι η Διασφάλιση Εμπορίου;
A: Η διασφάλιση εμπορίου είναι μια δωρεάν υπηρεσία από την Alibaba.com που έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει στη δημιουργία εμπιστοσύνης μεταξύ αγοραστών και προμηθευτών. Η διασφάλιση εμπορίου βοηθά τους αγοραστές σε περίπτωση διαφωνίας σχετικά με την αποστολή και την ποιότητα.
Ε: Η Trade Assurance χρεώνει τέλη;

Α: Όχι. Το Trade Assurance είναι δωρεάν τόσο για αγοραστές όσο και για προμηθευτές